Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Yow

Om Yow
Grundlagt i 2016 af passionerede surfere og skaters, YOW satte sig for at revolutionere den måde, folk oplever bevægelse på land. YOW opnåede dette ved at skabe innovative surfskate-produkter, der giver ryttere mulighed for at genskabe surf-fornemmelsen på fortovet. YOW tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle aldersgrupper og færdighedsniveauer. YOWs flagskibsprodukt.
YOW Cruisers er unikke skateboards designet til at give en glat og stabil tur, inspireret af surf-fornemmelsen. YOW Cruisers bruger patenterte Legasee Trucks, der giver en blanding af carving- og pumpemuligheder, hvilket gør det let at carve dybt. YOW Cruisers-trucks giver også nok stabilitet til komfortabel pushing og udførelse af almindelige skateboard-tricks. YOW Cruisers tilbyder forskellige størrelser, fra den kompakte 26,5´´ Pocket Rem til den længere 32´´ Bliss.
YOW Surfskates er en unik og innovativ type skateboard designet til at genskabe surf-fornemmelsen på land. YOW Surfskates har en unik patenter fjedersystem, der efterligner drejningsradiusen og responsiviteten fra et surfboard. YOW giver ryttere mulighed for at carve, pump og øve deres surf-færdigheder.
Yow tote tasker er lavet af 100% økologisk bomuld og har et rummeligt interiør. Yow tote tasker er designet til både funktion og elegance, hvilket gør dem egnede til forskellige aktiviteter såsom rejser og skating.
Yow skate hjul er designet til carving og cruising. Disse hjul giver fremragende greb, kontrol og respons, hvilket giver ryttere mulighed for at udfordre deres grænser og udforske deres fulde potentiale. Yow skate hjul er velegnede til at køre på forskellige terræner. Yow skate hjul er kendt for deres glatte og hurtige rullegenskaber, hvilket gør dem perfekte til surfskating-entusiaster.
Yow surfskate deck tilbyder ryttere en platform til at genskabe surf-fornemmelserne på land. Yow surfskate decks har forskellige hjulbase, concaves og former, hvilket gør det muligt for ryttere at vælge den bedste mulighed for deres færdighedsniveau og foretrukne kørestil. Yow surfskate deck giver dig mulighed for at øve dine surf-færdigheder, forbedre din balance og koordination og opleve spændingen ved carving og pumping, selv når du er langt fra bølgerne.
Yow skate tilbehør og dele er de værktøjer, der giver dig mulighed for at tilpasse Yow surfskate og tage din kørsel til det næste niveau. Fra essentielle hardware til ydeevneforbedrende opgraderinger Yow skate tilbehør og dele tilbyder et bredt udvalg af muligheder til at imødekomme dine individuelle behov og præferencer. Yow Bolts and Nuts Hardware Pack sikrer, at dine trucks og deck sikkert fastgøres med Yow Bolts and Nuts Hardware Pack, sikrer en stabil og pålidelig tur. Yow Bearings and Washers Pack holder dine hjul kørende glat og effektivt med Yow Bearings og Washers Pack. Disse højkvalitetslejer er designet til optimal ydeevne og holdbarhed.