up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Usd Skates

Usd Skates

Alle ( Usd Skates )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Usd Skates

USD Skates, som står for 'Universel Skate Design', er en pionerinde i inline-skatens verden. Grundlagt med en stærk passion for at sætte grænser for ydeevne og stil, USD Skates har været et go-to-mærke for både nybegyndere og professionelle skatører siden starten.
Grundlagt i slutningen af ​​1990'erne af en gruppe passionerede skatører, USD Skates sigtede mod at redefinere inline-skatning oplevelse. Mærket opnåede hurtigt anerkendelse for sit engagement i innovation, der producerer state-of-the-art-produkter, der imødekommer de forskellige behov hos skating-samfundet. USD Skates har konsekvent sat standarden for kvalitet, holdbarhed og design i inline skate-industrien. USD Skates fortsætter med at forme inline skating landskab, som giver skatører over hele verden de værktøjer, de har brug for at rulle, hoppe og glide ind i et verden af ​​endeløs spænding og eventyr.

Hvor innovation møder eventyr

USD Skates Inline-samling udtrykker mærkets dedikation til at levere top-tier performance. Fremstillet med præcision og ved hjælp af avancerede materialer, tilbyder disse skøjter en uovertruffen kombination af hastighed, kontrol og komfort. USD Skates Inline-rækken sikrer en glat og spændende tur. Designet med mandlig skatør i tankerne, viser USD Skates Men Inline samling en blanding af atletik og stil. Konstrueret for maksimal ydeevne, disse skøjter giver stabilitet og agility, der er nødvendig for at beherske enhver skating terræn. Fra urbane gader til skate parks, USD Skates Men Inline Skates forbedrer skatning oplevelse for hver enkelt entusiast.
Empowerende kvinder skatører, kombinerer USD Skates Women Inline-samlingen elegance med ydeevne. Tilpasset til at passe til anatomien og præferencerne hos kvindelige skatører, tilbyder disse inline skøjter en behagelig og responsiv tur. USD Skates Boot Inline Skøjter er et vidnesbyrd om mærkets forpligtelse til at skabe tilpasselige og højtydende skøjter. Med en alsidig boot-design, tillader disse skøjter brugerne at tilpasse deres oplevelse, sikrer en perfekt pasform og optimal ydeevne på enhver skating overflade.
USD Skates Wheels er konstrueret til hastighed, holdbarhed og suveræn greb. Uanset om du er til aggressiv skatning eller bare cruisning, leverer disse hjul en glat og kontrolleret tur. Med et udvalg af størrelser og hårdhedsindstillinger, USD Skates Wheels imødekommer de specifikke behov og præferencer hos skatørerne. Ud over skøjter, udvider USD Skates sit engagement i stil med en linje af beklædningsgenstande. USD Skates T-shirts er fremstillet med komfort og mode i tankerne. Med dristige designs, der resonnerer med skating kulturen, lader USD Skates Sweatshirts skatører vise deres passion for sporten både på og udenfor rinken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk