up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Powerslide

Powerslide

Alle ( Powerslide )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Powerslide

Powerslide er en fremtrædende mærke, grundlagt i 1994 for at udvikle højkvalitets produkter til alle typer skateboarding. Siden det er baseret, har mærket koncentreret sig om udvikling, design og produktion af skate produkter, der sikrer funktionalitet, kvalitet og komfort til en rimelig pris. Powerslide gør det muligt for skatere at opnå deres bedste, hoppe højere, skate hurtigere og bryde murene med et bredt udvalg af skate produkter. Med særlig opmærksomhed på hvert detalje, indsigt i skabelsen og testet og støttet produkter, har det ført branchen gennem hele verden. Powerslide's produkter spænder fra high-performance racer skøjter udviklet til hastighed og præcision til behagelige og moderne rekreative skøjter egnede til afslappende ture. Mærkets engagement i undersøgelse og udvikling sikrer, at dets produkter har cutting-edge-teknologi, unikke designs og premium materialer, der sikrer holdbarhed og bekvemmelighed.
I Powerslide's opgave ligger en hengivenhed til at tilbyde skatere af alle niveauer topklasseudstyr, der forbedrer deres præstationer og fornøjelse. Uanset om du er en erfaren speedskater, en freestyle elsker eller nogen der bare leder efter en sjov måde at holde sig aktiv, har Powerslide dig dækket. Powerslide fortsætter med at tildele personer til at undersøge verden på hjul, så hver tur bliver en spændende og unik oplevelse.

Powerslide skøjter, hjelme og andre tilbehør

Powerslide skøjter er lavet til den højeste hastighed, har lette materialer, lave støvler og præcise dele. Disse skøjter foretrækkes af erfarne racers og speed-elskere, der ønsker at bryde rekorder.
Powerslide inline skøjter er lavet af premium materialer og produktionsmetoder for at give holdbarhed og holdbarhed. Disse skøjter tilbyder hjælp, stabilitet og kontrol, der kræves for specifikke skate domæner.
Powerslide skateboards er generelt dannet af belægninger af ahorn træ eller andre sammensatte materialer, men den detaljerede struktur og materialer kan variere mellem mærker og skateboard modeller.
Powerslide hjelme kommer ofte med justerbare stropper og en drejefitsdesign, der gør det muligt at tilpasse pasformen til din hovedstørrelse og form. Dette giver en sikker og behagelig pasform. Nogle Powerslide-hjelme kan komme med tilbehør, såsom bærbare ørepuder eller liners til ekstra beskyttelse.
Powerslide beskyttende shorts er udstyret med strategisk placeret polstring på nødvendige områder såsom coccyx, hofter og lår. Polstringen er generelt lavet af høj densitets skum eller stødabsorberende stoffer for at hjælpe med at dæmpe påvirkninger.
Powerslide poser er specielt designet til at tage dine inline skøjter. De har ofte dedikerede dele eller lommer til hver skate for at holde dem adskilt og gemt. Powerslide præsenterer rejseposer designet til at have et helt sæt af udstyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk