up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Jobe

Padlesurf

Padlesurf

Wakeboard

Wakeboard

Trækvogne

Trækvogne

Veste

Veste

Jakkesæt

Jakkesæt

Ski

Ski

Afdelinger

Briller

Børnesko

Børnetøj

Cykler

Damesko

Dametøj

Fragtselskaber

Herresko

Herretøj

Kajak

Kitesurf

Oppustelige

Scootere

Skateboard

Skøjter

SUP

Surfing

Tasker

Vandskiløb

Vedligeholdelse

Wakeboard

Windsurfing og Wing Foil

Alle( Jobe )

Jobe

Jobe er et vandsportsmærke, der leverer et bredt udvalg af udstyr og tilbehør til forskellige vandsportsaktiviteter, herunder wakeboarding, vandski, paddleboarding og tubing. Jobe, der blev etableret i 1974 i Holland, har udviklet sig til et globalt anerkendt mærke i mere end 50 lande.
Jobes produktlinje består af wakeboards, vandski, knæbrædder, towable-rør, våddragter, redningsveste og tilbehør såsom snore, håndtag og hjelme. Jobe skaber højkvalitetsprodukter, der forbedrer brugernes oplevelse på vandet.
En af Jobes bemærkelsesværdige skabelser er Jobe paddle board, som har en højtryks drop-stitch-konstruktion, der gør den ekstremt stiv og robust. Bordet har også en unik næseform, der giver fremragende tracking og stabilitet, hvilket gør det velegnet til forskellige forhold.
Jobe er også dedikeret til bæredygtighed og har gennemført flere miljøvenlige initiativer, såsom brug af genanvendte materialer i deres produkter og reduktion af affald i deres produktionsprocesser. Jobe er et velanset vandsportsmærke, der er kendt for sine højkvalitetsprodukter, innovative designs og engagement i bæredygtighed. Jobe er valgt som udstyr hos flere professionelle ryttere og hold inden for forskellige vandsportsdiscipliner, herunder wakeboarding, vandski og paddle boarding.

Jobe er et stort vandsportsmærke.

Jobe Yarra Paddle boards er designet til at imødekomme forskellige behov og færdigheder. De oppustelige brædder er især populære, da de er lette at transportere og opbevare. Jobe redningsveste er designet til at give maksimal sikkerhed og flydeevne til brugeren. Jobe redningsveste er designet til at være komfortable og lette at bære i længere perioder. De er lavet af lette og åndbare materialer og har justerbare stropper for at sikre en sikker pasform. Jobe våddragter er lavet af højkvalitets neopren, som giver fremragende isolering og fleksibilitet. Neoprenmaterialet er også slidstærkt og modstandsdygtigt over for slid og rive.Jobe våddragter kommer i forskellige tykkelser, der spænder fra 2 mm til 5 mm, afhængigt af vandtemperaturen og brugerens præference.
Jobe Sup har et bredt udvalg af stand-up paddleboards til forskellige færdighedsniveauer og formål, fra begyndervenlige modeller til high-performance racing boards. Jobe vandresko har en sål med god greb og trækkraft, som giver stabilitet og forhindrer slip på våde overflader. Jobe vandresko beskytter brugerens fødder mod skarpe genstande, såsom sten eller skaller, og solstråling. Jobe vandresko kommer i forskellige farver og designs, som kan tilpasses personlige præferencer og stilarter. En Jobe redningsvest har typisk et flydende materiale, såsom skum eller neopren, og er designet til at passe snævert omkring bærerens overkrop for at forhindre, at den falder af. Det kan også omfatte justerbare stropper og spænder for at sikre en sikker pasform og en reflekterende panel for øget synlighed i dårligt lys.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk