Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Etnies

Om Etnies
Etnies er en verdensomspændende skateboard sko- og tøjmærke, der er blevet synonymt med skateboardkulturen og livsstilen. Grundlagt i 1986 af Pierre André Senizergues, en tidligere professionel skateboarder fra Frankrig, har Etnies udviklet sig til et mærke, der ikke kun tilbyder topklasse skate sko, men også et bredt udvalg af beklædning og accessories, der fanger essensen af skateboarding.
Etnies har etableret sig som et mærke, der er dybt forankret i skateboardkulturen, og tilbyder ikke kun topklasse skate sko, men også et diversificeret udvalg af beklædning og accessories. Med en historie, der dateres tilbage til 1980'erne og et engagement i kvalitet og stil, fortsætter Etnies med at være en favorit blandt skateboardere og modebevidste personer verden over. Så uanset om du leder efter pålidelige skate gear eller bare vil omfavne skateboard livsstilen, har Etnies dig dækket med sit omfattende sortiment af produkter.

Hvor skateboarding møder stil

Etnies t-shirts afspejler mærkets engagement i at kombinere stil med funktion. Disse tees har dristige grafik og designs, der resonnerer med skateboardkulturen. Fremstillet af højkvalitetsmaterialer, er Etnies t-shirts ikke kun modetilklædninger, men også komfortable og holdbare. Etnies hoodies er perfekt til de kølige skate sessioner eller casual udflugter. Disse hoodies tilbyder både varme og stil, med Etnies ikoniske logoer og designs. Med fokus på detaljer i hver søm, er de en favorit blandt skateboardere og streetwear entusiaster.
Etnies sko er hvor det hele startede. Designet med skateboardere i tankerne, er disse sko bygget til præstationer. Uanset om du rammer skateparken eller bare stryger rundt i byen, giver Etnies sko den greb, komfort og holdbarhed, der kræves for enhver skateboard eventyr. Etnies skate sko er udviklet til at modstå de vanskeligheder, skateboarding medfører. De kommer i forskellige stilarter, herunder lav-tops og høj-tops, der imødekommer forskellige præferencer. Deres innovative design og teknologi sikrer, at skateboardere kan skubbe deres grænser uden at gå på kompromis med komfort eller stil.
Etnies løbesko er ikke kun for skateboarding; de er alsidige sneakers egnede til hverdagsbrug. Disse løbesko har det samme fokus på detaljer og kvalitet som deres skate sko, hvilket gør dem til et pålideligt valg for både skaterne og sneaker entusiaster. Etnies sneakers tilbyder et afslappet og fashionable alternativ for dem, der sætter pris på mærkets æstetik, men måske ikke er skateboardere selv. Med et bredt udvalg af stilarter og farver, Etnies rygsække er designet til dem på farten. De har ofte skate-specifikke detaljer og designs, der svarer til mærkets rødder.