up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Vedligeholdelse ekstrem sport

Vedligeholdelse ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Vedligeholdelse-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Vedligeholdelse

Mærker for Vedligeholdelse

Hvordan reparerer man en våddragt?

Reparationsfirmaer:
Hvis du skal reparere en våddragt, er der et par muligheder for dig, afhængigt af skadens omfang og dit komfortniveau ved reparationer. Reparationerne omfatter klæbemidler, olier, harpikser, silikoner og sæt. Du kan købe disse reparationer fra Powerslide , Jobe , Yow , Rollerblade , ION og Emerica .

Harpikser
Harpiks kan bruges til reparationer af våddragt, primært når der er tale om større rifter, huller eller neoprendelaminering. Det er dog vigtigt at bruge den rigtige type harpiks og følge korrekte reparationsteknikker for effektive og holdbare resultater. Påfør et tyndt, jævnt lag neoprenharpiks på både det beskadigede område og plastermaterialet. Lad harpiksen blive klæbrig, før du trykker plasteret på det beskadigede område. Påfør et fast pres for at sikre en stærk binding.

Klæbemidler
Brug af klæbemidler til reparation af våddragt kan være en effektiv måde at reparere små rifter, huller eller skader på sømmene eller neoprenmaterialet. Der findes specialiserede våddragtsklæbemidler til dette formål, og de er typisk designet til at fungere godt sammen med neopren og give en stærk binding.

Værktøjer:
Der findes mange forskellige værktøjer til at reparere våddragten. Husk omhyggeligt at læse og følge instruktionerne fra producenten af dit våddragts reparationsmateriale. Det er også en god ide at øve sig i et iøjnefaldende område eller søge professionel hjælp, hvis du er usikker på reparationsprocessen. Reparationsværktøjet til våddragt er som følger:

Multiværktøj med fatningshoved
Et socket head multi værktøj kan være en praktisk tilføjelse til dit våddragts reparationssæt, især hvis din våddragt har tyller, trykknapper eller andre fastgørelseselementer, der muligvis skal justeres eller repareres.

Patch materiale:
Neoprenplastre kan bruges til at dække større huller eller rifter i din våddragt. Disse plastre er ofte lavet af det samme neoprenmateriale som våddragten og kan påføres med klæbemiddel.
Saks:
Du skal muligvis bruge en saks til at trimme overskydende materiale eller klippe pletter til den ønskede størrelse. Der er mange forskellige størrelser eller typer af blade i sakse, så vælg den du skal bruge.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk