Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Element

Element
Om Element
Element er et anerkendt livsstilsmærke, der perfekt kombinerer en passion for naturen, skateboarding og urban kultur. Med en forpligtelse til bæredygtighed, innovation og stil har Element blivet et velkendt navn i verden af streetwear og skateboardtøj. Hos Xtremeinn udtrykker Elements produkter mærkets kerneværdier, og tilbyder et bredt udvalg af tøj og accessories til både mænd og kvinder. Mærket blev grundlagt i 1992 af Johnny Schillereff, en passioneret skateboarder og kunstner. Elements mission fra begyndelsen var at fremme en positiv livsstil, der omfavner det udendørs og fremmer kreativitet.
Siden sin oprettelse er Element blevet til et globalt mærke med en stærk tilstedeværelse i skateboarding-samfundet. Mærkets forpligtelse til bæredygtighed er tydelig gennem ´´Future Nature´´-initiativet, som sigter mod at reducere miljøpåvirkningen og fremme ansvarlige produktionspraksisser. Element tilbyder et diversificeret udvalg af produkter, der reflekterer mærkets forpligtelse til naturen, skatekulturen og bæredygtighed. Fra t-shirts og hoodies til sneakers, caps og rygsække tilbyder Elements kollektion noget for dem, der værdsætter både stil og funktionalitet. Element fortsætter med at inspirere en positiv livsstil og opmuntre til udforskning af bylandskaber.

Element brand Embracing Nature and Skate Culture

Element tilbyder et diversificeret udvalg af t-shirts til mænd, der kombinerer komfort og stil med unikke designs. Skabt af høj kvalitet, disse t-shirts har det ikoniske Element-logo sammen med levende grafikker inspireret af naturen og skateboardkulturen. Uanset om du rammer skateparken eller blot leder efter et afslappet, men trendy outfit, er Element t-shirts for mænd det perfekte valg. Designet med den moderne kvinde i tankerne, kombinerer Element t-shirts for kvinder fashion-forward æstetik med et strejf af skate-inspireret flair. Element giver kvinder mulighed for at udtrykke deres individualitet gennem stilfulde og miljøbevidste beklædningsgenstande.
Hold dig varm og fashionable med Element hoodies for mænd. Disse hoodies er skabt med premiumstoffer, der giver varme og holdbarhed. Med deres afslappede pasform, justerbare hætter og praktiske kangarulommer er Element hoodies for kvinder perfekte til lagning under kølige skate-sessioner eller hverdagsventyr. Vælg mellem et udvalg af farver og designs, der fanger mærkets særegne urban-æstetik. Elements urbane sneakers kombinerer stil og funktionalitet, hvilket gør dem til et must for enhver skateboardentusiast eller urban eksplorer. Disse sneakers har holdbar konstruktion, polstrede såler og greb såler, der sikrer optimal ydeevne på og uden for brættet.
Fuldend dit look med en Element cap, designet til at tilføje et strejf af urban coolness til ethvert outfit. Disse caps har justerbare stropper til en tilpasset pasform og er udsmykket med det ikoniske Element-logo. Uanset om du skærmer dig selv mod solen eller tilføjer et stilfuldt tilbehør til dit sæt, er Element caps et perfekt valg til både mænd og kvinder. Bær dine essentials med stil med Element rygsække, designet til styrke og funktionalitet. Med forskellige rum og polstrede laptop-sleeves tilbyder disse rygsække masser af opbevaringsplads, mens de beskytter dine ejendele.