Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Lisätarvikkeet tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lisätarvikkeet

n merkit Lisätarvikkeet

Kuinka valita parhaat tarvikkeet laitesukellukseen?

Poijut

Poijut ovat ajelehtivia esineitä, jotka on kiinnitetty tiettyyn paikkaan ohjaamaan tai hälyttämään sukeltajia, määrittämään paikkoja, ne auttavat sukeltajaa seuraamaan oikeaa kohtaa. Se voidaan telakoida ja pysyä paikallaan tai antaa kellua vesiaaltojen mukana.

Veitset

Sukellusveitset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja niissä on normaalisti voimakas leikkausreuna ja sahahampainen reuna. Ne vaihtelevat kooltaan hyvin pienistä suuriin. Sukellusveitset ovat sukellustyökaluja, joiden terävä piikki on korvattu uteliailla työkaluilla esineiden leikkaamiseksi tai lyömiseksi.

Viivamerkit

Viivamerkkejä käytetään suunnan määrittämiseen näkyvänä ja koskettavana yhteytenä kestävällä lähestymistavalla. Viivamerkit voivat määrittää paikan pisteen, kun kaksi on sijoitettu lähelle toisiaan. Viivamerkit voidaan määrittää tuntemalla vähemmän näkyvyyttä.

Kelat ja kelat

Sukelluskelat ovat keloja, joita käytetään sukeltaessa. Kelat levittävät poijuun suunnatun pintapoijun erittäin helposti, koska narulla ei ole mahdollisuutta tarttua mihinkään keinoin. Kelat ovat hyödyllisiä myös sukellushyppyissä.

Liuskeet ja märkät nuotit

Sukellusliuske ja märät nuotit ovat erittäin tärkeitä sukeltamisessa. Liuske on pyyhittävää paperia tai kartonkia, kun taas märät setelit ovat kopioita vedenpitävästä paperista. Jokainen voidaan kirjoittaa tavallisella kirjoituskynällä, ja kaikki muistiinpano jää sinne, kunnes poistat sen tarkoituksella. Sukellusliuskeen tai märkien muistiinpanot ovat helppoja tapoja rekisteröidä tiedot veden alla tarkastelua varten.

Henkilökohtainen hygienia

Henkilökohtaista hoitoa käytetään kehon kuntoon ja urheiluun, kuten sukellukseen, liittyvien vahinkojen parantamiseen ja ehkäisyyn. Omahoito sisältää erilaisia lääkkeitä ja tarvikkeita urheiluun liittyvien vaurioiden hoitoon.

Liivit

Sukellusliivi on tärkeä osa sukellustarvikkeita. Sukeltaja käyttää tätä liiviä sukellusseikkailuihin. Sukellusliivissä on taskut säätimen ja vesipullon säilyttämistä varten. Liivin tärkeä tehtävä on hallita kelluvuutta.

Lisävarusteista:

Lisävarusteita ovat tarvikkeet, huolto ja puhdistus, maalimerkit, henkilökohtaiset hygienialasit, aurinkolasit, tavarataskut ja ranta. Voit ostaa näitä tuotteita Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung ja Apeks .