up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Tillbehör dyk

Tillbehör dyk

Hitta ett brett utbud av Tillbehör-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Tillbehör

Märken i Tillbehör

Hur väljer man de bästa tillbehören för dykning?

Bojar

Bojarna är drivande föremål som är dockade på en specifik plats för att dirigera eller varna dykare, för att ange platser hjälper de dykaren att följa rätt plats. Den kan dockas och förbli på plats eller låta flyta med vattenvågor.

Knivar

Dykknivarna är gjorda av rostfritt stål, normalt med en intensiv skärkant och en sågtandad egg. De varierar i storlek från mycket små till stora. Dykknivarna är dykverktyg med den spetsiga spetsen ersatt med ett nyfiket verktyg för att skära eller träffa sakerna.

Linjemarkörer

Linjemarkörer används för riktning som en synlig och taktil koppling på en varaktig inflygning. Linjemarkörer kan ange platsen för en plats när två är placerade nära varandra. Linjemarkörer kan bestämmas genom att känna sig i mindre synlighet.

Rullar och spolar

Dykrullar är rullar som används vid dykning. Spolar placerar ut en avledd markeringsboj mycket lätt, eftersom det inte finns något läge för att linan ska fastna i någon form av medel. Rullarna är också användbara för att göra hopp för dykning.

Skiffer och våta toner

En dykskiffer och våta noter är mycket viktiga vid dykning. Ett skiffer är ett raderbart papper eller kartong, medan våta anteckningar är kopior av det vattentäta papperet. Var och en kan skrivas med en vanlig skrivpenna, och allt du noterar kommer att finnas kvar tills du avsiktligt raderar det. Att ha en dykskiffer eller våta anteckningar är enkla sätt att registrera detaljer under vattnet för efter granskning.

Personlig vård

Personlig vård används för att hantera kroppskondition och bota och förebygga skador kopplade till sporter som dykning. Personlig vård inkluderar olika typer av medicin och tillbehör för att behandla eventuella skador relaterade till sport.

Västar

Dykvästen är en viktig komponent i dykförråden. Denna väst används av en dykare för dykäventyr. Dykvästen har fickor för att hålla regulator och vattenflaska i den. En viktig funktion hos västen är att hantera flytkraften.

Mer om tillbehör:

Mer om tillbehör inkluderar tillbehör, underhåll och rengöring, färgmarkörer, personlig vård, solglasögon, cargofickor och strand. Du kan köpa dessa föremål från Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung och Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga