up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Tuotemyynti sukellus

Tuotemyynti sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Tuotemyynti tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Tuotemyynti

n merkit Tuotemyynti

Ideoita lahjaksi sukeltajalle

Pullot

Uudelleenkäytettävät vesipullot ovat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille muovisille vesipulloille. Ne on suunniteltu käytettäviksi toistuvasti, jolloin ihmiset voivat vähentää jätettä ja edistää kestäviä käytäntöjä. Uudelleenkäytettävät vesipullot valmistetaan yleensä erilaisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, lasista, muovista ja silikonista. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa ja huomionsa. Ruostumattomasta teräksestä ja lasista valmistetut pullot ovat kestäviä, kemiallisia huuhtoutumattomia ja sopivat sekä kuumille että kylmille juomille. Muovipullot voivat olla kevyitä ja mahdollistaa siirrettävyyden, kun taas silikonipullot ovat kokoontaitettavia ja tilaa säästäviä.

Figuurit ja lelut

Figuurit ja lelut ovat myös parhaita lahjaideoita sukeltajille. Sukelluslelut tuovat varmasti paljon nautintoa lapsillesi ja tarjoavat heille viileän kesän rannalla. Muovisista tai kumisista materiaaleista valmistetut lelut , joissa ei ole teräviä reunoja ja sileitä pintoja, ovat erittäin turvallisia leikkimiseen. Vesieläimet, pehmolelut , vesipelisetit ja laitesukellushahmot ovat upeita lahjoja lapsille. Voit ostaa näitä figuuria ja leluja sukelluksen ystäville näiltä merkeiltä: SEAC , Scubapro , Spsealon , Sigalsub , Best Divers ja Spetton .

Avaimenperät

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut avaimenperät ovat hypoallergeenisia, eivät syövyttä, tummuuta tai muuta väriä, eivätkä ne myöskään pidä nikkeliä tai lyijyä. Avainnippuihin on kaiverrettu lauseita, kuten "I Perform Well Underneath Pressure", joka määrittelee käyttäjän. Tämä on ihanteellinen lahja niille, jotka pitävät laitesukelluksesta tai niille, jotka pitävät liiallisesta urheilusta.

Magneetit

Hauskat sukelluslipun kynnet tai jääkaappimagneetit sydämen muotoisina ja suorakaiteen muotoisina ovat oikeita lahjoja sukelluksen ystäville. Magneetit käsinmaalatuilla terrakottalipuilla, jotka on valmistettu savisavesta, ovat ainutlaatuisia ja inspiroivia sukeltajille. Näillä maagisilla pinnoitteilla varustetut magneetit ovat hyödyllisiä ja arvokkaita lahjoja. Magneetit on valmistettu metallista tai lasista.

Mukit

Kiiltävästä valkoisesta keramiikasta valmistettu muki on erinomainen valinta lahjaksi sukelluksen ystäville. Muki , jonka molemmille puolille on painettu taideteoksia, on täydellinen. Muki , jossa on väriä vaihtava attribuutti, on ihanteellinen, ja kun se on lämmennyt, näkyviin tulee piilokuva. Lämpöherkkä muki on ihanteellinen niille, jotka rakastavat laitesukellusta.

Lisää lahjoista sukelluksen ystäville:

Se sisältää tyynyjä, tarroja, DC levyjä ja kirjoja sekä koruja. Nämä mukavat tyynyt, joissa on sukellusprinttejä ja valokuvia, ovat huolehtiva ja ainutlaatuinen lahja sukeltajille. Sukellustarrat ovat yksi täydellisistä lahjoista sukelluksen ystäville. Myös DVD levyt ja kirjat, jotka sisältävät tietoa sukellusta, ovat hyviä. Sukelluskorut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on hopeanväristä metallia.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje