up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Wrangler

Herrebukser

Herrebukser

Herre T-shirts

Herre T-shirts

Jakker til mænd

Jakker til mænd

Damebukser

Damebukser

Dame toppe

Dame toppe

ALL TERRAIN GEAR

ALL TERRAIN GEAR

Afdelinger

Dametøj

Herresko

Herretøj

Tilbehør

Alle( Wrangler )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Wrangler

Wrangler, en anerkendt amerikansk tøjmærke, er blevet synonym med højkvalitets denimtøj og rå stil. Siden sin etablering i 1947 har Wrangler konsekvent leveret holdbare og fashionable tøjmuligheder til mænd og kvinder. Med et stærkt fokus på at skabe autentiske og alsidige denimprodukter har Wrangler skabt et trofast følge verden over. Dressinn, en fremragende online modehandler, er stolt af at præsentere en omfattende samling af Wranglers tøj, der henvender sig til fashion-forward individer, der søger ikoniske denimstykker. Wrangler forener den tidløse appel af Wranglers denimarv og engagement i at tilbyde fashion-forward valg. Fra deres ikoniske jeans til et bredt udvalg af tøjmuligheder, Wranglers samling hos Dressinn giver individer mulighed for at udtrykke deres unikke stil, mens de omfavner den vedvarende kvalitet af denne legendariske amerikanske mærke. Wranglers engagement i kvalitet sikrer, at alle kan bære deres jeans med tillid til enhver lejlighed, ved at investere i holdbart denim.
Wrangler er et arv af tidløst denimtøj

Wrangler jeans er det ypperste af klassisk amerikansk stil. Fremstillet med særlig opmærksomhed på detaljer og kvalitet, Wrangler jeans tilbyder en perfekt blanding af komfort, holdbarhed og stil. Disse jeans henvender sig til forskellige præferencer og kropsformer. Fra robuste cowgirl-inspirerede stilarter til moderne urbane designs, Wrangler jeans til mænd tilbyder et stort udvalg af muligheder. Uanset om du leder efter et par jeans til hverdagsbrug eller et mere pudsigt udseende, har Wrangler den perfekte stil, der passer til din smag. Embracing femininity med et strejf af oprør, Wrangler jeans til kvinder tilbyder et stilfuldt og behageligt garderobeskat. Designet til at smigre den kvindelige form, kommer disse jeans i et væld af snit, herunder skinny, bootcut og boyfriend stilarter. Udover jeans tilbyder Wrangler et diversificeret udvalg af tøjmuligheder for både mænd og kvinder. Fra alsidige skjorter og t-shirts til robuste jakker og denimjakker, Wranglers tøjkollektion udtrykker mærkets engagement i tidløs stil og holdbarhed. Uanset om du klæder op eller ned, Wrangler tøj giver dig mulighed for at udtrykke din individualitet med selvtillid. Wrangler´s jakke kollektion kombinerer funktion og stil. Mærkets jakker, herunder deres ikoniske denimjakker, er nøje udformet for at modstå elementerne, mens de leverer et fashion-forward look. Wrangler denimjakker er designet med opmærksomhed på detaljer, der inkluderer holdbare stoffer og klassiske designs, der modstår testen af tid. Disse jakker er et must-have for alle, der søger en alsidig, let cool ydre. Wranglers skjorter fremhæver mærkets dedikation til at skabe stilfulde og praktiske beklædningsgenstande. Uanset om det er en klassisk knap-ned skjorte eller en afslappet t-shirt, Wrangler tilbyder et væld af muligheder til at passe enhver lejlighed. Med fokus på premiummaterialer og tidløse designs, giver Wrangler t-shirts komfort og stil, der let kan overføres fra dag til nat.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk