up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Puma

Mandetøj

Mandetøj

Drengetøj

Drengetøj

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Mayze

Mayze

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Herresko

Herretøj

Hygiejne

Kufferter

Pigetøj

Tilbehør Til Børn

Tilbehør Til Kvinder

Tilbehør Til Mænd

Alle( Puma )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Puma

PUMA er et af verdens førende sportsbrands, der designer, udvikler, sælger og markedsfører fodtøj, beklædning og tilbehør. I mere end 70 år har PUMA utrætteligt avanceret sport og kultur ved at skabe produkter til verdens hurtigste atleter. PUMA tilbyder præstations- og sportsinspirerede livsstilsprodukter i kategorier som fodbold, løb og træning, basketball, golf og motorsport. Samarbejd med kendte designere og brands for at bringe sportspåvirkninger til streetkultur og mode. Virksomheden distribuerer sine produkter i mere end 120 lande, beskæftiger omkring 14.000 mennesker på verdensplan og har hovedkontor i Herzogenaurach/Tyskland.


PUMA har en kollektion af urban tøj med den bedste stil, hvor du kan finde træningsdragter, sweatshirts og bukser til mænd og kvinder, med det bedste modedesign. Klæd den seneste trend på med PUMA Future Rider sneakers med et vintage touch, men meget behageligt.

clouse menu Luk