up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Puma

Mandetøj

Mandetøj

Dametøj

Dametøj

Drengetøj

Drengetøj

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Mayze

Mayze

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Herresko

Herretøj

Kufferter

Pigetøj

Tilbehør

Alle( Puma )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Puma

Puma har en stor historie fyldt med adskillige ideer, designs og produkter; virksomheden kan være stolt af sine resultater. Hans indflydelse mærkes stadig den dag i dag i mange facetter af sportsbranchen og kulturen omkring sport. Og de er urokkelige i deres engagement. Hvis du spørger dem, er innovation afgørende for produktdesignprocessen. De arbejder naturligvis løbende på at forfine koncepterne bag deres designs. De har introduceret nogle af de mest slående styles, der nu er tilgængelige på markedet, med deres streetwear-kollektion .
Puma lægger stor vægt på kvinders avancement. Ikke alene anerkender de kvinder som trendsættere, når det kommer til sportstøjsinspiration til deres hverdagsstil, men de fremhæver også det enorme antal kvinder, der er involveret i sportsaktiviteter rundt om i verden. De har skabt en stil baseret på Pumas modetroværdighed og sporty autenticitet, såvel som deres dybe forståelse af deres kunders behov.

Vi lægger vægt på at sikre, at alle dine markeder rundt om i verden er af vital lokal betydning med Puma sko, Puma sneakers, Puma sandaler og sokker .Altid tilpasset nye trends og med den bedste teknologi, har Puma-produkter stor succes over hele verden. Derudover ser vi Puma- mærket og -produkterne fortsætter med at give genlyd rundt om i verden, og dets afslappede stil former komfort og stil.

Hvad er Puma kendt for?

Udnyttelse af sin rige historie inden for atletik og stærke troværdighed omkring de seneste livsstilstrends med Puma-sko til kvinder og Puma-sko til mænd . I overensstemmelse med deres nuværende bane arbejder de på at konsolidere deres position som et sportsbrand ved at danne partnerskaber med nogle af verdens mest succesrige atleter, herunder den legendariske sprinter Usain Bolt og den kendte fodboldspiller Neymar Jr. De har også udviklet en unik metode til at samarbejde med ambassadører fra kultur- og modeverdenen, såsom Cara Delevingne og Dua Lipa, for at få forbindelse til et ungt publikum, der sætter de nyeste trends.
Som et resultat er de ekstremt passionerede omkring at designe, udvikle, sælge og promovere fodtøj, tøj og tilbehør.I mere end syv årtier har Puma etableret sig som en pioner inden for design af både sports- og streetwear-produkter. Gå altid til den nyeste mode med Puma.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk