up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

New Balance

mænds fodtøj

mænds fodtøj

Mandetøj

Mandetøj

Børnefodtøj

Børnefodtøj

Dame fodtøj

Dame fodtøj

dametøj

dametøj

Kufferter og tasker

Kufferter og tasker

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Herresko

Herretøj

Kufferter

Pigetøj

Tilbehør

Alle( New Balance )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

New balance

New Balance er et anerkendt fodtøjsbrand, der er blevet synonymt med kvalitet, komfort og stil. Med en rig historie, der strækker sig over et århundrede, har New Balance etableret sig som en førende leverandør af atletisk og livsstilssko. Hos Dressinn er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af New Balance-sko, herunder herresko, damessko, sneakers og sandaler, der kan imødekomme forskellige smag og præferencer. Historien om New Balance går tilbage til 1906, da William J. Riley grundlagde New Balance Arch Support Company i Boston, Massachusetts. Oprindeligt specialiserede virksomheden sig i produktion af buestøtter og ortopædiske sko designet til at give fremragende komfort og lindre fodrelaterede problemer.
New Balance gik ind i atletisk fodtøj og revolutionerede branchen med sine innovative designs i 1960'erne. New Balance tilbyder et omfattende udvalg af højkvalitetsfodtøj, der spænder fra sportsko til livsstilssneakers og sandaler. Med deres engagement i håndværk, innovation og stil fortsætter New Balance med at være et betroet mærke for individer, der søger fodtøj, der kombinerer komfort, funktion og mode-fremmende designs.

New Balance tilbyder kvalitet og stil til hvert skridt

New Balance sko er berømte for deres fremragende håndværk og omhu. De er fremstillet af premiummaterialer for at sikre holdbarhed, mens avancerede teknologier giver optimal støtte og dæmpning. New Balance herresko kombinerer funktion med moderne stil. Hver par er designet med præcision for at levere et komfortabelt pasform og exceptionel støtte, hvilket gør dem til et populært valg blandt aktive personer og modefans. New Balance damessko kombinerer mode-fremmende designs med avanceret fodtøjsteknologi. Disse sko er ikke kun behagelige, men også alsidige, så du nemt kan skifte fra gymnastiksalen til gaden med stil. New Balance sneakers er blevet ikoniske i modeverdenen, eftertragtede for deres tidløse designs og uovertrufne komfort. Mærkets engagement i innovation er tydeligt i modeller som New Balance 327, New Balance 530 og New Balance 574. Disse sneakers kombinerer retroinspirerede æstetik med moderne materialer og skaber en perfekt fusion af stil og funktion. New Balance 327 er en klassisk sneaker, der hylder mærkets løbebaggrund. Med sin slanke silhuet, dristige farvekombinationer og en blanding af suede og nylonoverdele er 327 blevet et populært valg blandt sneaker-entusiaster.
New Balance 530 er en anden ikonisk sneaker, der er kendt for sin retro-appel og komfort. Dens klumpede, men stramme design, kombineret med premiummaterialer og innovative dæmpning, tilbyder en perfekt balance mellem stil og ydeevne. New Balance 574 er en sand klassiker, der har stået testen af tid. Med sin tidløse silhuet, robust konstruktion og et væld af farvekombinationer forbliver 574 en favorit blandt sneaker-entusiaster verden over. New Balance sandaler giver komfort og stil til disse varme sommerdage. Designet med polstrede indersåler og justerbare stropper tilbyder disse sandaler en tilpasset pasform og fremragende støtte.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk