up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Kipling

Casual

Casual

Mode

Mode

Arbejde

Arbejde

Skole

Skole

Ferier / strand

Ferier / strand

Punge

Punge

Afdelinger

Elektronik

Kufferter

Tilbehør Til Kvinder

Tilbehør Til Mænd

Alle( Kipling )

Kipling

Siden grundlæggelsen har virksomheden fortsat med at designe elegante og stilfulde tasker til kvinder på farten. Disse stilfulde tasker findes i en lang række farver, størrelse og design til at imødekomme individuelle behov. Kipling er et internationalt brand og leverer sine produkter i 67 lande. Kipling tilbyder en række farverige og yndefulde håndtasker, bagage, rejsetilbehør, tegnebøger og mere. I modeverden sprang Kipling og ramte markedet med storm ved sin eksklusive kollektion af tasker.
Kipling blev grundlagt i 1987 i Antwerpen, Belgien. Dette modemærke er berømt for sin genkendelige abe nøglekæde og crinkle nylon stof. Kipling-tasker er overkommelige og funktionelle, og det er grunden til, at de bliver populære blandt forbrugerne. For ethvert rejsebehov er disse tasker og rygsække det fineste valg og et must have.

clouse menu Luk