up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Kipling

Tasker

Tasker

Rygsække

Rygsække

Arbejde

Arbejde

Skole

Skole

Ferie / Strand

Ferie / Strand

Punge

Punge

Afdelinger

Elektronik

Kufferter

Tilbehør

Alle( Kipling )

Kipling

Kipling er et globalt anerkendt modebrand, der er kendt for sine karakteristiske, funktionelle og højkvalitets tasker og accessories. Brandet blev etableret i 1987 i Belgien, og det tager inspiration fra Rudyard Kipling, den berømte forfatter af ´´The Jungle Book,´´ der udtrykker en ånd af eventyr, eksploration og nysgerrighed. Kiplings produkter er designet til at følge individer på deres rejser, og tilbyder praktiske løsninger uden at gå på kompromis med stilen. Uanset om det er en rummelig tote til arbejde, en elegant rygsæk til rejser eller en kompakt crossbody til en aften ude, tilbyder Kipling noget for alle. Køb de nyeste og bedste kvalitets Kipling-varer på Dressinn.
Kipling har skabt sig et niske i modeindustrien ved at skabe funktionelle og fashionable tasker og accessories, der imødekommer dagens behov. Fra rygsække til håndtasker, mønter til pengepung og kufferter til frokostposer, afspejler Kipling-produkter mærkets dedikation til kvalitet, alsidighed og inspirerende eventyr. Med funktioner som udvidelige rum, glatte hjul og robuste håndtag, tilbyder Kipling kufferter løsninger, der imødekommer moderne udforskeres behov.

Kipling Inspirerende eventyr med stilfuld funktionalitet

Kipling-tasker har vundet anerkendelse for deres alsidighed og holdbarhed. Designet med omhu, er disse tasker designet til at modstå det daglige pres, samtidig med at de tilføjer et strejf af flair. Kipling-rygsække er et udtryk for funktionalitet og modeforward design. Med flere rum og lommer tilbyder disse rygsække tilstrækkelig plads til at organisere dine vigtigste ting. Uanset om du er en studerende med bøger, en professionel med en laptop eller en rejsende med forskellige ting, tilbyder Kipling-rygsække ergonomisk støtte og trendy æstetik.
For dem, der leder efter en handsfree og kompakt mulighed, er Kipling crossbody tasker det perfekte valg. Disse tasker er designet til at bæres på tværs af kroppen, hvilket giver nem adgang til tingene samtidig med, at de holdes sikre. Justerbare stropper og gennemtænkt lommer gør Kipling-crossbody tasker ideelle til byeventyr eller til at udforske nye byer. Kipling-håndtasker er berømte for deres tidløse appel og praktiske egenskaber. Fra klassiske designs til moderne stilarter, er disse tasker designet med premium materialer og omhu. Med tilstrækkelig opbevaringsplads og praktiske organisatoriske funktioner, kombinerer Kipling-håndtasker med lethed mode og funktionalitet. Kipling-pung viser mærkets dedikation til kvalitet og stil. Fokuseret på funktionalitet, tilbyder disse accessories sikker opbevaring af kort, kontanter og personlige ting. Designet til at komplementere Kipling-tasker eller stå alene, tilbyder Kipling-tegnebøger en touch af elegance og bekvemmelighed. Kipling-kufferter sikrer, at rejsende drager af sted med lethed. Disse kufferter og rejsetasker er designet til at modstå de hårde krav ved rejser, mens der tilbydes tilstrækkelig plads til ting. Kipling-frokostposer kombinerer stil og praktiskhed for individer på farten. Disse isolerede poser holder maden frisk, mens de tilbyder praktiske bære muligheder. Med deres øjenåbnende designs og holdbare konstruktion, gør Kipling-frokostposer enhver måltid stilfuldt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk