up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Parfumer mode

Parfumer mode

Find et bredt udvalg af Parfumer produkter. Opdag de bedste tilbud på dit mode udstyr hos dressinn. Hurtig forsendelse.

Fremhævede produkter i Parfumer

Mærker for Parfumer

Hvor ofte skifter du den parfume, du har på?

Kvindelige parfumer
Kvinder elsker mere at prøve forskellige parfumer end mænd. Der er dog nogle faktorer, du skal overveje, når du har parfume på;

Går det med outfittet?
Kvinder tager parfume som tilbehør, der skal matche tøjet. Parfume eller duft du bærer kommunikerer dine følelser og afspejler hvordan du har det på en sjov måde for at fremhæve dit look. Dufte spiller også en central rolle i at ændre dit humør. Lacoste , Tommy Hilfiger , Diesel og Pepe Jeans er de mest kendte mærker af kvindelige parfumer.

Hvilken tid på året er det?
Ligesom de farver, mønstre og stof, vi vælger alt efter vejret, virker dufte bedre i forskellige årstider. For eksempel er lette blomsterdufte ideelle til at have hjemme i foråret og sommersæsonen, mens stærke og krydrede dufte har en tendens til at være mere passende til en hyggelig vinternat. Fed parfume er bedst til særlige begivenheder og aftener.

Mandlige parfumer
At skifte din parfume bare for at prøve nogle nye dufte og dufte er ikke en dårlig idé. Selv din yndlings parfume duft bliver ho hum efter et stykke tid. Vi har alle nogle slags forskellige parfumer i vores forfængelighed.
For mange mænd er det at bære parfume en kunst, og de har hundredvis af parfumer i deres samling. Men bærer de alle parfumerne? Dette fører til spørgsmålet: skal du ændre de parfumer, du har på, og hvis ja, hvor ofte skal du gøre det.
Nå, sandheden er, at der ikke er nogen hård og hurtig regel om, hvor ofte du skal skifte parfume. Nogle mænd vælger en signatur parfume, de elsker at have hele deres liv.
På den anden side er der mennesker, der skifter parfume lige så ofte, som de skifter tøj. Derfor er det et spørgsmål om personlig præference. Dolce and Gabbana , Calvin Klein , Dior og Desigual tilbyder den bedste samling af mandlige parfumer.

clouse menu Luk