up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Parfumer mode

Parfumer mode

Find et bredt udvalg af Parfumer-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Parfumer

Mærker for Parfumer

Hvor ofte skifter du den parfume, du har på?

Kvindelige parfumer
Der er nogle faktorer, som du skal overveje, mens du bærer parfume;

Kvinder tager parfumer som et tilbehør, der skal matche outfittet. Den parfume eller duft, du bærer, kommunikerer dine følelser og afspejler, hvordan du har det på en sjov måde for at fremhæve dit look. Dufte spiller også en nøglerolle i at ændre dit humør. Lacoste , Tommy Hilfiger , Diesel og Pepe Jeans er de mest kendte mærker af kvindeparfumer.

Hvad tid på året er det?
Ligesom de farver, mønstre og stof, vi vælger efter vejret, virker dufte bedre på forskellige årstider. For eksempel er lette blomsterdufte ideelle at have på i forårs og sommersæsonen, mens stærke og krydrede dufte har en tendens til at være mere passende til en hyggelig vinternat. Fed parfume er bedst til særlige begivenheder og aftener.

Mandlige parfumer
At skifte din parfume bare for at prøve nogle nye dufte og dufte er ikke en dårlig idé. Selv din yndlingsparfume duft bliver ho brum efter et stykke tid. Vi har alle nogle slags forskellige parfumer i vores forfængelighed.
For mange mænd er det en kunst at bære parfume, og de har hundredvis af parfumer i deres samling. Men bærer de alle parfumerne? Dette leder til spørgsmålet: skal du ændre de parfumer, du bruger, og hvis ja, hvor ofte skal du så gøre det.
Sandheden er, at der ikke er nogen fast og hurtig regel for, hvor ofte du skal skifte parfume. Nogle mænd vælger en signaturparfume, de elsker at bære hele deres liv.
På den anden side er der folk, der skifter parfume lige så ofte, som de skifter tøj. Derfor er det et spørgsmål om personlig præference. Dolce og Gabbana , Calvin Klein , Dior og Desigual tilbyder den bedste samling af parfumer til mænd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk