Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Kosmetik

Kosmetik

Find et bredt udvalg af Kosmetik-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Kosmetik

Mærker for Kosmetik

Hvilken kosmetik har jeg brug for?

Der er et stort udvalg af kosmetik, som du kan vælge imellem afhængigt af din hudtype og behov. Kig nedenfor på nogle af cremer og hudplejeprodukter;

Anti cellulite

Anti cellulite cremer er effektive og reducerer synligheden af cellulite; for at opretholde langvarige resultater skal du anvende produktet dagligt. Anti cellulite cremer siges at være nyttige til at stramme huden, hvilket får huden til at se fastere, glattere og ung ud. Det er vigtigt at nævne, at Anti cellulite cremer ikke fjerner cellulite permanent; i stedet minimerer de bare udseendet.

Anti Stain

Mørke pletter, ujævn hudfarve og rynker er nogle af de store problemer, som enhver kvinde står over for. For at slippe af med pletter, pigmentering og mørke pletter skal du påføre cremer mod pletter. Derudover er mange anti pletcremer effektive til at lette ansigts ar mod solskoldning, bumser og hudskader. Disse cremer kan øge hudens udstråling i høj grad takket være de terapeutiske egenskaber og naturlige ingredienser.

Anti rynke

Den kosmetiske industri har i høj grad revolutioneret, og vi har oplevet en enorm udvikling inden for hudplejeprodukter. Et af de mest almindelige problemer, kvinder står over for, er udseendet af rynker på deres hud. For at forebygge og behandle dette dilemma er der et stort udvalg af cremer mod rynker, der virkelig gør underværker, når de påføres regelmæssigt. Tørhed forårsager tab af hudens fasthed og elasticitet. Anti rynke cremer reducerer tørhed og løfter den slap hud takket være deres fugtgivende egenskaber.

Rengøringsmidler

Rengøring af dit ansigt skal være en integreret del af din daglige hudplejerutine. Rensning hjælper med at forbedre hudtonen, fjerner overskydende olie, sved, snavs, døde hudceller og makeup fra din hud. Der er forskellige typer rensemidler, der er formuleret efter forskellige hudtyper, såsom fedtet eller tør hud. Kort sagt, ansigtsrens bruges til at rense huden. Der findes en lang række rensemidler, såsom renselotion, micellært vand, rensegel, rensende ansigtsmaske og eksfolierende rensemiddel.

Exfoliant

Ifølge hudplejeeksperter hjælper eksfoliering af din hud med at fjerne porerne. Det er meget vigtigt at feje den døde og tørre hud væk sammen med det andet overfladeaffald, der forbliver selv efter rensning. Exfoliant hjælper også med at forhindre acne og skavanker. Det hjælper yderligere andre hudplejeprodukter til at trænge dybere og give dig effektive resultater med hensyn til frisk og sundere hud. Exfoliants er fremragende til at opnå en jævn hudtone. Endelig stimulerer regelmæssig eksfoliering kollagensyntesen på grund af forbedret hudstruktur.

Mere om kosmetik:

Øjenkonturcremer har klart synlige resultater fra deres forte applikation. De reducerer udseendet af mørke rande, hævelser, glatter huden og reducerer fine linjer omkring øjnene. Fugtighedscreme er også en af de mest nyttige varer i hudplejeprodukter. Vores hud har brug for ordentlig hydrering for at forblive ung og rynkefri. Gennem specifikke behandlinger kan du opnå og bevare din skønhed i det lange løb. Suncare cremer bliver populær på grund af deres mange fordele, såsom at beskytte huden mod skadelige UV stråler. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley , Filorga , Lancaster er de bedste mærker af kosmetiske produkter.