up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Elektronik mode

Elektronik mode

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

Hvilken elektronik har jeg brug for, når jeg skal til byen?

Nedenfor er vist noget af den elektronik, du skal have med dig, når du er på vej mod byen. Tag et kig herunder;

Aktivitetsmålere

En fitnessaktivitetsmåler er en lille gadget, som enkeltpersoner og udendørsentusiaster kan bære hele dagen for at holde styr på deres aktiviteter og forskellige kropsparametre. Aktivitetsmålere bliver populære i disse dage, da de ikke kun guider træning såsom cykling, svømning, løb, vandreture eller træning, de kan også hjælpe dig med at overvåge generelle sundhedsmæssige forhold. Iført et fitnessband hjælper dig med at leve en aktiv og sund livsstil.

Hovedtelefoner

Vi elsker alle musik. For at tilføje sjov og glæde til dit liv har du brug for en god kvalitet hovedtelefoner, der tilbyder fremragende lydkvalitet og klarhed. Hvis du ikke vil kede dig, skal du tage hovedtelefonerne på for at nyde musikken og udføre de aktiviteter, der gør dig glad. Du finder et stort udvalg af stereohovedtelefoner på markedet fra førende mærker, der alle hævder at levere den bedste lydkvalitet.

Foto video

I det store udendørs er en af de ting, du aldrig bør tillade dig at ignorere, kameraet. Det smukke landskab i det naturlige lys, den friske duft af blomster og det grønne tvinger dig alle til at fange disse smukke øjeblikke. Derfor skal du have et kamera af høj kvalitet med dig for at tage foto video og nyde hvert øjeblik. Uanset om du er interesseret i at tage billeder eller lave livevideoer under hele din rejse, er udendørs fotografering sjovt.

Smarture

Et smartwatch er en bærbar enhed, der giver flere fordele. Ligesom smartphones har disse smartwatches en berøringsskærm, apps og funktioner, der gør dit liv let. Især til udendørs aktiviteter er et smartwatch en ægte ledsager, der hjælper dig med at overvåge puls, afstand og GPS relaterede oplysninger. Hvis du er en hårdnakket fitnessfreak/atlet, er et dedikeret smartwatch det bedste valg til at spore din træningspræstation. Batteriets levetid på moderne smartwatches er prisværdigt takket være teknologisk udvikling og vækst.

Ure

Folk, der elsker at pendle rundt i byen og nyde det store udendørs, har brug for et pålideligt GPS ur, der ikke kun viser dato og klokkeslæt, men også navigationsfunktioner og andre relaterede data. Hackett , G shock , Seiko Watches , Orient Watches , Luminox og Calvin Klein er de kendte mærker der tilbyder ure af høj kvalitet, som du skal have, før du tager til byen. Der er en bred vifte af stilfulde og pålidelige ure, der helt sikkert vil opfylde dine behov i det store udendørs.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk