up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Geox

Geox

Alle ( Geox )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Geox

Geox er en berømt italiensk sko- og tøjmærke, der er blevet synonym med innovation og komfort. Grundlagt i 1995 af Mario Moretti Polegato, har Geox revolutioneret skoindustrien med sit unikke patenterede teknologi, der gør det muligt for skoene at 'ånde' samtidig med at fødderne holdes tørre. Mærkets navn selv er en fusion af 'Geo', der repræsenterer det græske ord for Jorden, og 'x', symboliserer teknologi, hvilket afspejler Geoxs forpligtelse til at kombinere natur og innovation. Denne dedikation til innovativ design har tjent Geox et globalt ry som leder inden for skabelsen af sko, der prioriterer fodens helbred og det overordnede velbefindende. Geox har redefineret sko-landskabet ved at kombinere innovativ teknologi med en dedikation til komfort og stil. Fra herresko og damersko til børnesko, sandaler og sneakers har Geoxs forpligtelse til at skabe et sundere mikroklima for fødderne gjort det til et anerkendt og fejret navn verden over. Med en historie, der har rod i innovation, og en fremtid, der fokuserer på at forbedre kundens velbefindende, fortsætter Geox med at forme, hvordan vi tænker på fodtøj.
Geox Innovating Comfort gennem åndbar teknologi

Geox sko er designet til at tilbyde uovertruffen komfort og stil, hele tiden med vedligeholdelse af et optimal mikroklima inde i skoen. Mærkets patenterede Respira-teknologi sikrer, at fodtøjet forbliver åndbart og vandtæt. Kerne i Geoxs fodtøjsteknologi ligger i dets Respira-system. Denne innovative funktion gør det muligt for skoen at udstøde fugt og varme, hvilket skaber et mikroklima, der holder fødderne tørre og komfortable. Geox Respira sko er designet til at give den ultimative åndbarhed uden at gå på kompromis med beskyttelse. Geox tilbyder et udvalg af sandaler, der omfavner essensen af ​​sommer mens prioritering af fodens helbred. Med indarbejdelsen af åndbar teknologi, sikrer Geox sandaler at fødderne holdes kølige og tørre selv i de varmeste vejrforhold. Geox tilbyder et diversificeret udvalg af herresko, der dækker forskellige lejligheder og præferencer. Fra formelle lædersko perfekt til erhvervsmæssige miljøer til afslappede sneakers, der smelter stil og komfort problemfrit, er Geox herresko designet til at give støtte og åndbarhed hele dagen. Geox damersko kombinerer modige æstetikker med avanceret teknologi. Fra elegante hæle og balletsko til hverdagssneakers og støvler sikre mærkets kollektion til kvinder, at de aldrig skal gå på kompromis med stil eller komfort. Forståelse af de voksende fødders behov, er Geox børnesko designet til at støtte den naturlige udvikling samtidig med at de tilbyder den nødvendige dæmpning og åndbarhed. Geox sneakers smelter atletisk stil med funktionelt design. Disse sneakers er bygget med mærkets signatur åndbar teknologi, hvilket gør dem til et foretrukket valg for dem der søger både komfort og ydeevne.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk