up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Nike

Mandetøj

Mandetøj

Dametøj

Dametøj

Kufferter og tasker

Kufferter og tasker

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Børn

Børn

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Kufferter

Parfumer

Pigetøj

Tilbehør Til Børn

Tilbehør Til Kvinder

Tilbehør Til Mænd

Alle( Nike )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Nike

Nike er en globalt kendt amerikansk multinational virksomhed, der fremstiller en bred vifte af sportsudstyr. De første produkter, der blev lanceret på markedet, var løbesko, men i øjeblikket tilbyder de alle former for sportsudstyr til alle discipliner. De har også en kollektion af urbant tøj , der fastholder den personlige stil, der kendetegner mærket.

Kollektionen, som Dressinn stiller til din rådighed, harmoniserer tøj i urban stil med sportsfunktionalitet. I dette sortiment finder du tøj som Nike træningsdragter og sweatshirts til kvinder eller Nike bukser til mænd med en unik stil. Du kan også kombinere det med den bedste kollektion af Nike sko til mænd og kvinder. Monokromt design, livlige farver og grafiske print fuldender det klassiske look. Vælg også en Nike rygsæk eller fanny pack, der vil give dig maksimal komfort.

Nike air force 1 og Nike Cortez sko har en original street style kombineret med stor komfort. Nike Air Max sneakers har til gengæld et mere sporty design men med samme komfort.

clouse menu Luk