up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Calvin Klein

DAME UNDERTØJ

DAME UNDERTØJ

Bæltetaske

Bæltetaske

mænds fodtøj

mænds fodtøj

mænds undertøj

mænds undertøj

poser

poser

damefodtøj

damefodtøj

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Hygiejne

Kufferter

Parfumer

Pigetøj

Tilbehør

Alle( Calvin Klein )

Calvin klein

Calvin Klein, en ikonisk amerikansk modehus, har været synonym med minimalistisk elegance og moderne sophistication i årtier. Grundlagt af Calvin Klein selv i 1968 blev mærket hurtigt en pioner inden for modeindustrien, der revolutionerede det amerikanske sportstøj og skubbede det ud på den globale scene. Med sine rene linjer, understated designs og uovertruffen tilpasning har Calvin Klein konsekvent leveret tidløse stykker, der appellerer til modeentusiaster i alle aldre. Med fokus på komfort og alsidighed smelter Calvin Kleins tøj problemfrit ind i ethvert klædeskab. Konklusionen er, at Calvin Kleins vedvarende succes ligger i mærkets evne til at fange essensen af ​​moderne mode, mens der opretholdes en tidløs appel. Fra tøj til accessories har mærkets dedikation til kvalitetshåndværk og minimalistisk design forankret sin plads som en global mode-mogul. Uanset om det er en dag ud med venner eller et rejseeventyr er Calvin Kleins udstyr et fashionable og funktionelt tilbehør til moderne individer.
Calvin Klein redefinerer moderne mode

Calvin Kleins tøj linje epitomiserer ubesværet chic. Fra casual t-shirts til skræddersyede jakkesæt tilbyder mærket et bredt udvalg af beklædning, der komplementerer det moderne livsstil. Uanset om det er en klassisk hvid knap-down skjorte, en alsidig lille sort kjole eller en skræddersyet blazer, udstråler Calvin Kleins tøj selvtillid og finhed. Calvin Kleins jakke-samling kombinerer stil og funktion for at bekæmpe forskellige vejrforhold. Fra sleek læderjakker til hyggelige nedfyldte puffere er hvert stykke designet til at holde brugerne varme, mens de opretholder et poleret look. Med fokus på detaljer og premiummaterialer er Calvin Kleins jakker en fast bestanddel både til casual og formelle lejligheder. Calvin Kleins bukser er berømte for deres uovertruffen pasform og luksuriøse stoffer. Fra skræddersyede bukser til kontoret til afslappede jeans til weekenden tilbyder mærket et bredt udvalg af muligheder til forskellige præferencer. Calvin Klein revolutionerede undertøjsmarkedet med sine ikoniske logo-emblematiske elastikbælter. Calvin Kleins boxer er lavet af bløde, åndbare stoffer, der sikrer komfort hele dagen. Med et udvalg af stilarter og snit, herunder trusser, trunks og boxer briefs, er mærket blevet synonymt med tidløse og ubesværede Calvin Kleins undertøjsdesigns. Calvin Kleins bh-samling viser den perfekte blanding af komfort og sensualitet. Kendt for deres exceptionelle pasform og understøttelse er Calvin Kleins bh'er designet til at gøre kvinder føler sig selvsikre og magtfulde. Calvin Kleins tasker er et spejl af moderne elegance. Med rene linjer og højkvalitetsmaterialer udstråler mærkets håndtasker sophistication og funktion. Fra chic tasker til trendy crossbody-tasker er Calvin Kleins tasker alsidige accessories, der løfter ethvert outfit. Calvin Kleins bæltetaske, også kendt som en bæltetaske, epitomiserer mærkets engagement i at forene stil og praktisk. Ideel til hands-free bekvemmelighed er bæltetaskerne designet med det signatur Calvin Klein æstetik.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk