up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

G-Star

Mandetøj

Mandetøj

mænds jakker

mænds jakker

Herre bukser

Herre bukser

Dametøj

Dametøj

damejakker

damejakker

Kvinders bukser

Kvinders bukser

Afdelinger

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Kufferter

Tilbehør

Alle( G-Star )

Mest købte

Se alle produkter flecha

G-Star

Du kan shoppe de seneste G Star denim styles til kvinder og mænd , inklusive skjorter, jeans, jakker og mere hos Dressinn . Det bedste ved G Star er, at de skaber designerdenim til alle. Siden etableringen i 1989 har G Star RAW været på forkant med mode i hele verden. G Star -mærket har specialiseret sig i at fremstille rå denim. På grund af G Stars fokus på bæredygtig produktion, er G Star RAW et mærke, som mænd og kvinder altid kan have det godt med at bære. G Star RAW er dedikeret til produktkvalitet og er forpligtet til bæredygtige produktionsmetoder.
G Star tør skille sig ud ved at holde fødderne på jorden. Og altid med en god sans for humor. G Star Raw introducerede ideen om ``luksusdenim til gaderne`` ved at fusionere high-end håndværk med street style og placere rå denim som et slidstærkt og ønskværdigt materiale. G Star er et brand, der altid sætter produktet først.

Det bedste tøj til kvinder og mænd

Det bedste ved G Star er, at de har skabt aldrig set før tøjstile med unikke designs og behagelige stoffer til deres kunder. G Star har et udvalg af tøj til mænd og kvinder. G Star tilbyder også tilbehør til mænd og kvinder med forskellige designs. Hver sæson tilføjer G Star innovative nye snit og vaske til sin omfattende denimkollektion, lige fra karakteristiske 3D-design til 5 lommer. Det hollandske mærke er berømt for sine fantastiske unikke designs og højkvalitets denim til mænd og kvinder. Derudover præsenterer G Star hver sæsons kollektion bestående af jakker, cargobukser, skjorter, hættetrøjer, bukser, toppe og tilbehør. G Star inkluderer nu sko, undertøj, tasker og tøj lavet af forskellige typer stoffer.

G Star har alt til dig

I sidste ende er G Star -mærket en stil for alle tider: futuristisk, snigende, alternativ, traditionel, vidtrækkende og eksperimenterende.G Star har et udvalg af tøj, skjorter, jakker, hættetrøjer, damejeans og cargobukser. G Star er en kreativ, bedre og designdrevet virksomhed, altid på udkig efter den næste innovation og nye komfortzoner, og meget passioneret omkring balance mellem æstetik og funktionalitet for deres kunder. G Star designer produkter med fremtiden i tankerne, ikke kun i stil, men også med hensyn til, hvordan det påvirker planeten og menneskerne omkring den. I de senere år har G Star bevaret sit image ved at bidrage til udviklingen af denim under sit mærke, der kombinerer teknologi, tidløshed og tradition. Gå og få dine yndlings G Star -genstande kun hos Dressinn .


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk