up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Hackett

skjorter

skjorter

Trøjer

Trøjer

jakker

jakker

Blazere

Blazere

Sko

Sko

Aston Martin kollektion

Aston Martin kollektion

Afdelinger

Børnesko

Drengetøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Kufferter

Parfumer

Pigetøj

Tilbehør

Alle( Hackett )

Hackett

Hackett, en anerkendt britisk luksusmærke til herretøj, symboliserer sartorial elegance og sophistication. Brandet blev grundlagt i 1979 af Jeremy Hackett og Ashley Lloyd-Jennings, og det opstod som et brugt tøjskab på Londons ikoniske Portobello Road. Inspireret af traditionel britisk herretøj og skræddersyet tilpasning, fik Hackett hurtigt anerkendelse bland kræsne herrer, der søgte perfekt håndværk. Med fokus på fin håndværk og tidløse designs har Hacketts rejse inden for herremode været en bemærkelsesværdig og vedvarende. Til sidst har Hackett cementeret sin plads i herremoden som et brand, der epitomiserer tidløs elegance og afrundet stil. Fra sine beskedne begyndelser på Portobello Road til at blive et globalt anerkendt luksusmærke til herretøj, forbliver Hacketts engagement i superior håndværk og klassisk design attraktivt for den moderne herre. Uanset om det er et velsyet jakkesæt, en klassisk skjorte, en hyggelig sweater, en smart blazer, en stilfuld jakke eller et par elegante sko, overstiger Hacketts kollektioner tendenser og forbliver tro mod efterspørgslen efter sartorial excellence.

Hackett bringer en tidløs rejse i herremode

Hacketts herretøj kollektion udstråler en aura af afrundet luksus. Syede jakkesæt, lavet af de fineste stoffer, er i hjertet af deres tilbud og passer til både formelle lejligheder og hverdagsagtig elegance. Fra klassiske enkelt knappet blazere til dobbelt knappede overfrakker, lægger Hackett vægt på den perfekte blanding af tradition og moderne stil. Brandets engagement i uovertruffen håndværk udvides til Hacketts børnetøj linje. Designet til unge herrer, der har en forkærlighed for sophistication, indeholder kollektionen velsyede blazere, skjorter, bukser og overtøj. Brandet er stolt af at pleje en fornemmelse af tidløs mode fra en tidlig alder. Hacketts skjortekollektion epitomiserer det kvintessente britiske charme. Lavet af premium bomuld og pyntet med subtile mønstre, er disse skjorter et must i enhver herres garderobe. Uanset om det er en skarp hvid skjorte til en formel begivenhed eller en casual, kontrolleret skjorte til en afslappet weekend, leverer Hackett uovertruffen stil og kvalitet. Hacketts sweatre blend komfort og elegance utroligt let. Med fin merinould og cashmere, udstråler disse sweatre et afrundet look, mens de holder brugeren varm og komfortabel. Fra klassiske V-hals til stilfulde crew necks, tilføjer Hacketts sweatre et strejf af sophistication til enhver outfit. Hackett jakker udtrykker brandets engagement i tidløs stil og uovertruffen skrædderi. Fra klassiske tweed jakker til moderne bomber jakker, er hver del nøje designet for at forbedre enhver outfit, samtidig med at de tilbyder praktik og komfort. Hacketts blazere er epitomet på sophistication, skræddersyet til perfektion. Med et væld af farver og mønstre komplimenterer disse blazere øjeblikkeligt enhver lejlighed, hvad enten det er et forretningsmøde eller en formel fejring. For at fuldende ensemblet, giver Hacketts sko til mænd den perfekte afslutning på en herres outfit. Fra klassiske læder brogues til moderne suede loafers, blander disse sko traditionel håndværk med moderne designs, sikrer elegance med hvert skridt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk