up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Timberland

Timberland

Alle ( Timberland )

Om Timberland

Timberland, en anerkendt global brand, har været synonym med robustt udendørs tøj og fodtøj siden dens oprettelse i 1973. Grundlagt af Nathan Swartz, startede selskabet som Abington Shoe Company, der specialiserede sig i holdbare arbejdstøvler. Gennembruddet kom i 1973, da de introducerede den Timberland vandtætte læderstøvle, et produkt, der senere ville inspirere navneændringen af mærket. Timberlands engagement i kvalitet, innovation og bæredygtighed har fremelsket det til et ikonisk status inden for mode- og outdoor-industrien.
I næsten fem årtier har Timberland forblevet en pioner inden for kombinationen af outdoor-funktionalitet med moderne mode. Dets engagement i bæredygtighed er tydeligt gennem initiativer som 'Nature Needs Heroes'-kampagnen, der fremhæver dens dedikation til bevarelse af miljøet. Timberland fortsætter med at udvikle sig, mens det holder sig tro mod sit arv, sikrer at hvert produkt fortæller en historie om eventyr, håndværk og en dyb forbindelse til det udendørs.

Håndværk Outdoor Lifestyle Since 1973

Kombinerer stil og funktionalitet, Timberland mands tøj rækkevidde viser en samling designet til byens eventyrere. Fra robuste flanell skjorter til behagelige og holdbare jeans, udtrykker deres tøj ånden af ​​udendørs opdagelse, samtidig med at de sikrer et moderigtigt udseende. Timberland kvindes tøj linje tilbyder en alsidig blanding af udendørs inspireret mode. Uanset om det er hyggelige sweatre, klassiske tees eller fashionable jakker, er hvert stykke håndværket til at styrke kvinder med komfort og selvtillid, både i bymiljøer og på udendørs escapades. Timberland jakker er et varemærke for beskyttelse mod elementerne. Udstyret med vejrbestandigt materiale og innovative designs, disse jakker passer til forskellige vejrforhold, mens de opretholder et tidløst udseende. Timberland caps fusionerer funktion og mode ubesværet. Designet til at holde dig varm og beskyttet mod solen tilføjer disse Timberland hue et strejf af robust charme til din udendørs ensemble. Brandets rækkevidde af tilbehør komplementerer dets tøj- og fodtøjslinjer. Fra solide læderbælter til holdbare rygsække, Timberland accessories er skabt med et fokus på holdbarhed og stil. Timberland´s solbriller tilbyder ikke kun UV-beskyttelse, men udstråler også mærkets signatur robust elegance. Med forskellige stilarter der udtrykker outdoor æstetik, fuldender de dit look til enhver eventyr.
Timberland tilbyder et bredt udvalg af sko, der passer til forskellige livsstile. Fra klassiske bådsko til casual sneakers, hvert par Timberland sko er designet til at kombinere outdoor ydeevne med byens sanser. Timberlands rødder ligger i dets ikoniske støvler. Uanset om det er de originale vandtætte læderstøvler eller moderne fortolkninger, forbliver disse Timberland støvler et symbol på holdbarhed og stil, hvilket gør dem til et grundelement for udendørs entusiaster og mode-bevidste individer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk