up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Makeup mode

Makeup

Find et bredt udvalg af Makeup produkter. Opdag de bedste tilbud på dit udstyr hos dressinn. Hurtig forsendelse.

Fremhævede produkter i Makeup

Mærker for Makeup

Tips til brug af makeup

Hver kvinde elsker makeup, og sandsynligvis gemmer de mange ting i deres skønhedskasser. En samling skønhedsprodukter er imidlertid ikke nok, du skal lære nogle grundlæggende færdigheder, der hjælper dig med at skabe det ønskede look. Tag et kig herunder på nogle tips til brug af makeup;

tilbehør

Med væksten i den kosmetiske industri kan vi finde et enormt udvalg af skønheds og hudplejeprodukter på markedet. Sammen med makeup produkterne til ansigt, øjne, læber og negle er der en lang række makeup tilbehør , du skal have i dit skønhedssæt. For eksempel øjenvipper curler, blandingssvampe, børster, foringer, neglefilere og pincet osv. Disse små værktøjer er virkelig praktiske og hjælper dig med at opnå det professionelle udseende selv derhjemme.

Øjne

I den seneste tid har vi set en betydelig vægt på øjenmakeup. Makeup kunstnere har introduceret masser af øjenmakeup stilarter, som du kan gøre i henhold til forskellige begivenheder og sociale sammenkomster såsom Smokey øjne, skinnende øjne, katteøjne og gradient. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley og Filorga er kendte mærker, der tilbyder makeupprodukter og tilbehør af høj kvalitet.

ansigt

Der er få tips, som du skal huske på, når du lægger makeup på dit ansigt. Det er altid godt at starte med en fugtighedscreme. Brug en fugtighedscreme af god kvalitet til at forberede din hud til yderligere produkter. Brug derefter primeren og flydende foundation til at lave en glat bund. Brug concealer til at fremhæve dine funktioner. Og til sidst påføres foundationpulveret for at sætte bunden. Du bør også anvende blush og highlighter for at få det sidste glam look.

Læber

Anvendelse af læbefarver, der holder hele dagen lang, er en udfordring for mange kvinder. Men hvis du følger nogle tricks, kan du få det til at blive længere uden misfarvning. Til det formål skal du først forberede dine læber med en læbeskrubbe. Påfør det forsigtigt over læberne, så den døde og tørre hud kommer af. Fugt læberne og tegn en kontur med en læbestift af en lignende nuance. Fyld læberne med læbestift, og du er klar til at gå.

Negle

Negleprodukter omfatter alt, der bruges til at beskytte neglene mod skader, supplere neglene og blødgøre dem, såsom neglelakker, fjernere og emaljer. De dage er forbi, hvor kun neglelak var det eneste, vi anvender for at forbedre skønheden i vores hænder. Takket være væksten i den kosmetiske industri findes der forskellige kunstige negle i forskellige designs og stilarter med udsmykninger, der giver din hånd et elegant look. Du kan også lave nail art for at se anderledes og stilfuld ud!

clouse menu Luk