up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Makeup mode

Makeup

Find et bredt udvalg af Makeup-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Makeup

Mærker for Makeup

Tips til brug af makeup

Nogle kvinder elsker makeup og sandsynligvis opbevarer de en masse ting i deres skønhedsbokse. En samling skønhedsprodukter er dog ikke nok, du skal lære nogle grundlæggende færdigheder, der hjælper dig med at skabe det ønskede look. Tag et kig nedenfor på nogle tips til brug af makeup;

tilbehør

Med væksten i kosmetikindustrien kan vi finde et enormt udvalg af skønheds og hudplejeprodukter på markedet. Sammen med makeupprodukterne til ansigt, øjne, læber og negle er der en bred vifte af makeuptilbehør , som du skal have i dit skønhedssæt. For eksempel øjenvippekrøllere, blandingssvampe, børster, liners, neglefiltre, pincet osv. disse små værktøjer er virkelig praktiske og hjælper dig med at opnå det professionelle look selv derhjemme.

Øjne

I den seneste tid har vi set en betydelig vægt på øjenmakeup. Makeupartister har introduceret masser af øjenmakeup stilarter, som du kan lave i henhold til forskellige begivenheder og sociale sammenkomster, såsom Smokey eyes, skinnende øjne, katteøjne og gradient. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley og Filorga er kendte mærker, der tilbyder makeupprodukter og tilbehør af høj kvalitet.

ansigt

Der er et par tips, som du skal huske på, når du lægger makeup på dit ansigt. Det er altid godt at starte med en fugtighedscreme. Brug en fugtighedscreme af god kvalitet til at forberede din hud til yderligere produkter. Brug derefter primeren og flydende foundation til at lave en glat base. Brug concealer til at fremhæve dine funktioner. Og til sidst påføres foundationpulveret for at sætte basen. Du bør også påføre blush og highlighter for at få det endelige glam look.

Læber

At påføre læbefarver, der holder hele dagen lang, er en udfordring for mange kvinder. Men hvis du følger nogle tricks, kan du få det til at blive længere uden nogen misfarvning. Til det formål skal du først forberede dine læber med en læbe scrub. Påfør den forsigtigt over hele læberne , så den døde og tørre hud kommer af. Fugt læberne og tegn et omrids med en læbeblyant i en lignende nuance. Fyld læberne med læbestift, og du er klar til at gå.

Negle

Negleprodukter omfatter alt, der bruges til at beskytte neglene mod skader og blødgøre dem, såsom neglelakker, removers og emaljer. De dage er forbi, hvor kun neglemaling var det eneste, vi påførte for at forbedre vores hænders skønhed. Takket være væksten i kosmetikindustrien er der forskellige kunstige negle tilgængelige i forskellige designs og stilarter med udsmykning, der giver din hånd et smart look. Du kan også lave neglekunst for at se anderledes og stilfuld ud!

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk