up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dr Martens

KVINDER

KVINDER

MÆND

MÆND

BØRN

BØRN

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Alle( Dr Martens )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Dr martens

Dr.Martens, den ikoniske britiske skofabrikant, har været et symbol på oprør, selvudtryk og holdbarhed i over syv årtier. Grundlagt af Dr. Klaus Maertens i Tyskland under Anden Verdenskrig, begyndte mærkets historie med en innovativ luftdæmpet således-design. I 1945, mens han kom sig fra en fodskade, opfandt Dr. Maertens en unik sål ved hjælp af affaldsgummi fra luftwaffe-lufthavne og en stødpude. Denne opfindelse gav overlegen komfort og støtte sammenlignet med traditionelle lædersålede sko. Dr.Martens fortsatte med at stige i popularitet og blev et essentielt element i mode til musik, film og gadestil. Trods økonomiske udfordringer og ændringer i ejerskab, holdt mærkets loyale fanbase sin kulturelle relevans intakt. I dag er Dr.Martens et globalt brand med et stort udvalg af skostilarter, herunder støvler, sandaler, sko og meget mere. Mærkets forpligtelse til kvalitetshåndværk forbliver urokkelig, og der anvendes premiummaterialer og traditionelle produktionsteknikker. Dr.Martens er udviklet fra en praktisk arbejdsstøvle til et ikonisk symbol på individualitet og oprør. Med sin distinkte design, uovertruffen komfort og urokkelige forpligtelse til kvalitet, fortsætter mærket med at være et symbol på selvudtryk for generationer over hele verden.

Dr.Martens tilbyder ikoniske sko med tidløs oprørskhed

Dr.Martens støvler repræsenterer hjerte og sjæl i mærket. Kendt for deres distinkte design og uovertruffen holdbarhed er disse støvler blevet et tidløst modeudtryk, der accepteres af mennesker fra alle samfundslag. Uanset om det er den klassiske 1460 åttetalssko, den robuste 1461 sko eller de glatte Chelsea-støvler, indeholder hver par de signaturfunktioner, der har gjort Dr.Martens til et vedvarende ikon. Med et bredt udvalg af stilarter og farver appellerer Dr.Martens mænds støvler til forskellige smag og præferencer. Fra den alsidige og polerede sorte læderstøvle, der er egnet til formelle lejligheder, til modige og rå designs, indeholder kollektionen ånden for individualitet og selvudtryk. Dr.Martens kvinders støvler kollektion omfavner diversitet og giver kvinder mulighed for at omfavne deres unikke stil. Fra de ikoniske snørebåndsstøvler til hælede og platforme muligheder, tilbyder Dr.Martens valg, som kombinerer mode med komfort, der giver kvinder mulighed for at gøre et statement med hvert skridt, de tager. Endda de yngste rebeller kan udtrykke sig med Dr.Martens børnestøvler. Designet med samme kvalitet og stil som voksenkollektionen, tilbyder disse støvler holdbarhed og støtte til aktive unge fødder, så den næste generation kan sætte deres præg på verden med selvtillid.
For dem, der søger et modigt og forhøjet udseende, leverer Dr.Martens platform støvler lige det. Med deres signatur luftdæmpede sål kombineret med platformshæle udstråler disse støvler en distinkt modefremmende attitud, perfekt til dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden. Udover de klassiske støvler tilbyder mærket også et udvalg af Dr.Martens sandaler, der kombinerer komfort og stil. Fra stroppesandaler til sko, udvider mærket sine unikke designelementer til varmere vejr fodtøj, så det oprørske ånd er til stede året rundt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk