Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Crocs

Om Crocs
Crocs er et toppmerke i USA som ble lansert av Jr., George Boedecker, Scott Seamans og Lyndon Hanson i 2002. Som leder innen kreativ og uformell fottøy er det kjent som et ideelt merke med hovedkontor i Niwot, Colorado, USA. Produktene deres er berømte for lette, luktbestandige, myke, komfortable og fargerike sko. Crocs produserer og tilbyr egnede tøfler for barn, kvinner og menn. Disse skoene er perfekte for alle sesonger og har 300 skostiler. Gå inn i riket av unik stil og komfort med det, har merket forandret måten å gi ikoniske sko på og forbedre tilnærmingen til komfort. Disse produktene er laget spesielt for dem som liker å være annerledes, Crocs smelter lett mote med funksjonalitet og danner en annen sko opplevelse. Det gir en unik blanding av fleksibilitet, holdbarhet og mykhet. Enten du går langs sjøen eller reiser i bygater, tilbyr disse produktene uovertruffen demping som holder føttene i ren luksus.
Crocs kolleksjonsfottøy

Crocs sandaler gir buestøtte, komfort og demping for lengre slitasje. De har fleksible stropper som gir et personlig tilpasset passform, mens sklisikre såler gir grep. Hvite Crocs gir luksus via sin mykede design og god passform. De er enkle å vaske og vanntette, noe som gjør dem egnet for ulike sport og miljøer. Plattformsko fra Crocs forbedrer stilen og løfter utseendet, mens Croslite-materialet gir lett slitasje. Disse unike skoene tilbyr en blanding av stil og komfort for hverdagsbruk. Crocs sko finnes i et stort utvalg stiler som passer for forskjellige aktiviteter. Disse skoene tilpasser seg til formen på føttene, noe som gir et tilpasset passform, og gjør dem perfekte for lengre slitasje. Barnas Crocs har glideslippdesign som gjør det enkelt for barn å ta på og ta av. Denne komforten fremmer friheten og gjør det mulig for barna å håndtere fottøyet. Rosa Crocs utstråler et lekent og feminint vibrasjon, noe som gjør dem til et populært valg for dem som ønsker en dugg av fargerikhet og sjarm i skoene sine.
Crocs for barn har justerbare hælstropper som hindrer skoene i å falle av under aktiv lek, noe som gir et trygt og avslappet passform. Blå Crocs har ventilasjonsporter som øker pusteevnen, noe som holder føttene komfortable, spesielt i forskjellige værforhold. Crocs for menn finnes i forskjellige farger og mønstre som hjelper bærerne å definere sin unike stil og individualitet. Crocs for kvinner har vannavvisende og enkle å rengjøre egenskaper, og materialet er spesielt nyttig for kvinner som fører et aktivt liv og kan oppleve lekkasjer eller søl.