Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Timberland

Om Timberland
Timberland, en anerkjent global merkevare, har vært synonymt med robust utendørs bekledning og sko siden den ble grunnlagt i 1973. Grunnlagt av Nathan Swartz, startet selskapet som Abington sko selskap, spesialisert på holdbare arbeidssko. Gjennombruddet kom i 1973 da de introduserte Timberland vanntette lærstøvletter, et produkt som til slutt ville inspirere merkenavnets endring. Timberlands forpliktelse til kvalitet, innovasjon og bærekraft har skjøvet den inn i en ikonisk status innen moteforretninger og utendørsindustri. I nesten femti år har Timberland forblitt en pioner ved å kombinere utendørs funksjonalitet med moderne mote. Dets forpliktelse til bærekraft er tydelig gjennom initiativer som kampanjen ´´Nature Needs Heroes´´, som fremhever sin dedikasjon til å bevare miljøet. Timberland fortsetter å utvikle seg mens den holder seg tro mot sin arv, sikrer at hvert produkt forteller en historie om eventyr, håndverk og en dyp tilknytning til utendørs.
Håndverk Utendørs Livsstil siden 1973

Kombinere stil og funksjonalitet, Timberlands menns klær utvalg viser en samling designet for urban eventyrere. Fra robuste skjorter til komfortable og slitesterke jeans, deres klær uttrykker ånden av utendørs eksplorasjon mens de sikrer et fashionabelt utseende. Timberland kvinners klær linje tilbyr et allsidig utvalg av utendørsinspirert mote. Enten det er koselige gensere, klassiske t-skjorter eller stilige jakker, er hvert stykke skapt for å gi kvinner komfort og selvtillit, både i urbane miljøer og på utendørs utflukter. Timberland jakker er et kjennetegn på beskyttelse mot elementene. Utformet med værbestandige materialer og innovative design, disse jakkene tilpasser seg forskjellige værforhold mens de opprettholder et evigvarende inntrykk. Timberland caps fusionerer funksjonalitet og mote uten anstrengelser. Designet for å holde deg varm og beskyttet mot solen, disse Timberland beanies legger til et streif med rustikk sjarm til din utendørs ensemble. Merkenes utvalg av tilbehør kompletterer sine klær og sko linjer. Fra stødige lærbelter til holdbare sekker, Timberlands tilbehør er skapt med vekt på holdbarhet og stil. Timberlands solbriller gir ikke bare UV-beskyttelse, men utstråler også merkets karakteristiske rustikke eleganse. Med ulike stiler som uttrykker utendørs æstetikk, fullfører de utseendet ditt for enhver eventyr. Timberland tilbyr et utvalg av sko som passer til forskjellige livsstiler. Fra klassiske båtsko til avslappet sneakers, hver Timberland sko par er designet for å kombinere utendørs ytelse med urbane sensibiliteter. Timberlands røtter ligger i sine ikoniske støvler. Enten det er den opprinnelige vanntette lærstøvelen eller moderne tolkninger, disse Timberland støvler forblir et symbol på holdbarhet og stil, noe som gjør dem til en nødvendighet for utendørsentusiaster og motebevisste individer.