Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Ecoalf

Ecoalf
Om Ecoalf
"Ecoalf er et pionermerke i frontlinjen av den bærekraftige motesektoren. Grunnlagt i 2009 av Javier Goyeneche, har Ecoalf som mål å transformere moterindustrien til en kraft for miljømessig og sosialt gode. Ecoalfs reise begynte med en visjon om å skape høykvalitets, stilige og miljøbevisste klær og tilbehør ved hjelp av resirkulerte materialer. Deres historie er en av innovasjon, besluttsomhet og en dyp kjærlighet for planeten. Goyeneche ble inspirert til å skape Ecoalf etter å ha sett det enorme mengden plastavfall i havene våre. Han ønsket å løse denne globale krisen gjennom mote. Ecoalf har endret mote ved å sømløst blande stil og bærekraftighet. Deres reise, forankret i kampen mot havforurensning og plastavfall, har ført til et merke som representerer håp for en bedre fremtid. Ecoalfs klær, vesker og er levende bevis på at bærekraftighet kan være en del av vår hverdag. Med Ecoalf kan du se bra ut, føle deg bra og gjøre godt for planeten - en vinnende kombinasjon som gjør det til et fremragende navn i verden av bærekraftig mote.

Bærekraftig mote omdefinert
Ved å bruke resirkulerte materialer, økologisk bomull og innovative stoffer, har Ecoalf klart å omdefinere motelandskapet. Fra elegante, minimalistiske design til fargerike, trendsettende plagg, går Ecoalfs kleskolleksjon utover tradisjonelle forventninger og tilbyr forbrukere en etisk og chic garderobe.
Ecoalfs jakker og viser merkets forpliktelse til å skape yttertøy som ikke bare holder deg varm og stilfull, men også prioriterer planeten. Fra urbane og trendy jakker til koselige og varme frakker, er Ecoalfs yttertøyskolleksjon et bevis på merkets fusjon av mote og miljøvennlige materialer.
Som et supplement til deres klær, tilbyr Ecoalfs ryggsekker og vesker et utvalg av stilige og funksjonelle alternativer. Ecoalfs ryggsekker er ikke bare stilige, men også miljøvennlige. Laget av resirkulerte materialer, er disse ryggsekkene perfekte for daglig bruk og reiser."