up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Kosmetikk mote

Kosmetikk

Finn et bredt utvalg av Kosmetikk-produkter for mote. Oppdag de beste tilbudene hos dressinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Kosmetikk

Merkevarer av Kosmetikk

Hvilken kosmetikk trenger jeg?

Det er et stort utvalg av kosmetikk du kan velge mellom, avhengig av hudtype og behov. Ta en titt på noen av kremer og hudpleieprodukter nedenfor;

Anti cellulitt

Anticellulittkremer er effektive og reduserer synligheten av cellulitter; For å opprettholde langvarige resultater må du imidlertid bruke produktet daglig. Anti cellulitt kremer sies å være nyttig for å stramme opp huden som får huden til å se fastere, glattere og ung ut. Det er viktig å nevne at anticellulittkremer ikke fjerner cellulitter permanent; i stedet minimerer de bare utseendet.

Antiflekk

Mørke flekker, ujevn hudtone og rynker er noen av de største problemene hver kvinne står overfor. For å bli kvitt flekker, pigmentering og mørke flekker, må du bruke kremer mot flekker. I tillegg, for å lette ansikts arr, er mange anti flekk kremer effektive mot solbrenthet, kviser og hudskader. Disse kremene kan øke utstrålingen av huden i stor grad takket være terapeutiske egenskaper og naturlige ingredienser.

Anti rynke

Kosmetikkindustrien har revolusjonert sterkt, og vi har sett en enorm utvikling innen hudpleieprodukter. En av de vanligste problemene kvinner står overfor er utseendet på rynker på huden. For å forhindre og behandle dette dilemmaet, er det et stort utvalg av kremer mot rynker som virkelig gjør underverker når de påføres regelmessig. Tørrhet forårsaker tap av hudens fasthet og elastisitet. Kremer mot rynker reduserer tørrhet og løfter slapp hud takket være deres fuktighetsgivende egenskaper.

Rengjøringsmidler

Å rense ansiktet ditt må være en integrert del av din daglige hudpleierutine. Rensing bidrar til å forbedre hudtonen, fjerner overflødig olje, svette, rusk, døde hudceller og sminke fra huden din. Det finnes forskjellige typer rengjøringsmidler som er formulert i henhold til forskjellige hudtyper, for eksempel fet eller tørr hud. Enkelt sagt, ansiktsrens brukes til å rengjøre huden. Det finnes et stort utvalg av rensemidler som rensekrem, micellært vann, rensegel, rensende ansiktsmaske og eksfolierende rensemiddel.

Exfoliant

Ifølge hudpleieeksperter hjelper eksfoliering av huden din med å fjerne porene. Det er veldig viktig å feie den døde og tørre huden sammen med det andre overflateavfallet som forblir selv etter rensing. Exfoliant bidrar også til å forhindre kviser og flekker. Det hjelper videre andre hudpleieprodukter til å trenge dypere inn og gi deg effektive resultater når det gjelder frisk og sunnere hud. Exfoliants er utmerket for å oppnå en jevn hudtone. Til slutt stimulerer vanlig eksfoliering kollagensyntesen på grunn av forbedret hudtekstur.

Mer om kosmetikk:

Øye contour kremer har klart synlige resultater fra deres fort søknaden. De reduserer utseendet på mørke ringer, hevelse, glatter huden og reduserer fine linjer rundt øynene. Fuktighetskremer er også en av de mest nyttige elementene i hudpleieprodukter. Huden vår trenger riktig hydrering for å holde seg ung og rynkefri. Gjennom spesifikke behandlinger kan du få og opprettholde skjønnheten din i det lange løp. Solkrem blir populære på grunn av sine mange fordeler, for eksempel å beskytte huden mot skadelige UV stråler. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley , Filorga , Lancaster er de beste merkene av kosmetiske produkter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk