Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Koffer og vesker

Koffer og vesker mote

Finn et bredt utvalg av Koffer og vesker-produkter for mote. Oppdag de beste tilbudene hos dressinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Koffer og vesker

Merkevarer av Koffer og vesker

Typer kofferter

Alle elsker og liker å reise; Men når det gjelder pakking av bagasje, er vi ofte forvirret om hva vi skal gjøre. Ulike poser og bagasje passer for din reise i forskjellige situasjoner. Noen er lettere å bære enn andre under gitte omstendigheter. La oss snakke om forskjellige typer reisevesker nedenfor;

Ryggsekker
Ryggsekker brukes ofte av friluftsentusiaster og foretrekkes fremfor håndvesker og kofferter. De er lette og ideelle for å bære tung last, utendørs utstyr og annet tilbehør uten å begrense hendene. Mens du bæres på ryggen, kan du nyte fotturer eller fotturer med største komfort.

Posene
Når det kommer til valg av reiseposer, er det mange valgmuligheter som reisetasker, sekker, rullende bagasje, reisepakker, messenger poser og hjulpakker. De siste innovasjonene innen poseproduksjon har ført til at selskapene har gjort mer komfortable og lette å bære poser. Duffle poser med sterke glidelåser og stropper er et godt valg, da det gir lettere transport.

Koffert og bærbare etuier
For reiser formål, anbefaler vi at du velger fast hjul oppreist hardt skall kofferter som ville være lettere å håndtere på en flytur. Bærevesker er gode for flyreiser. I tillegg er bærbare etuier nødvendig hvis du vil beskytte den bærbare datamaskinen mot ytre skader. De bærbare koffertene er vanligvis laget av høykvalitets nylon og skinnmateriale.

Gymsekker
Treningssekkene kommer i et bredt spekter av design, former, farger og former. Imidlertid er det viktigste funksjonaliteten, ikke designen. Gymsacks bør være enklere, enklere å bruke og raskere tilgjengelig. Du kan bare lukke den med et trekk i strengene som gjør den ideell for rask pakking når du skal på treningsstudioet.

Lunsjposer
Matposer er spesielt designet for å holde mat eller drikke trygt mens du reiser. Du kan lagre mat, kjøtt, grønnsaker, meieriprodukter og frukt i matposene. Det er isolerte matposer tilgjengelig på markedet som kan holde maten kald eller varm takket være det tette skumlaget

Vogner
Reiseopplevelsen blir alltid bedre når du velger komfortable og enkle å bære vesker med deg. En vognpose er en av de mest komfortable posene som er lett å trekke og dra i alle retninger takket være 360 graders hjul. Vogner er det mest populære valget av poser i disse dager, da de tilbyr stor fleksibilitet og bekvemmelighet.

Mer om kofferter og vesker:
Levis , Levis , Adidas originals , Gstar , Nike , New Balance , Timberland , Vans , og BOSS er de mest kjente produsentene av kofferter og tilbehør. De produserer et bredt spekter av forskjellige design og stiler av toalettposer, skuldervesker , kofferter, bærbare vesker og reisevesker som er tilgjengelige i forskjellige tiltalende farger og mønstre. Belteposene er laget av slitesterkt materiale av høy kvalitet for å sikre mindre slitasje under reiser.