up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

New Balance

menns fottøy

menns fottøy

herreklær

herreklær

Barnesko

Barnesko

Damesko

Damesko

kvinne Klær

kvinne Klær

Kofferter og vesker

Kofferter og vesker

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Tilbehør

Allt( New Balance )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

New balance

New Balance er et anerkjent skomerke som har blitt synonymt med kvalitet, komfort og stil. Med en rik arv som strekker seg over et århundre, har New Balance etablert seg som en ledende leverandør av idretts- og livsstilsko. Hos Dressinn er vi stolte av å tilby et bredt utvalg av New Balance-sko, inkludert herresko, damersko, joggesko og sandaler, som passer forskjellige smaker og preferanser. Historien til New Balance går tilbake til 1906 da William J. Riley grunnla New Balance Arch Support Company i Boston, Massachusetts. I utgangspunktet spesialiserte selskapet seg på å produsere bueoppløft og ortopediske sko som skulle gi enestående komfort og lindre fotspesifikke problemer. New Balance gikk inn i idrettsfotwear, og revolusjonerte bransjen med sine innovative design på 1960-tallet. New Balance tilbyr et komplett utvalg av høykvalitetsfotwear, fra idrettsko til livsstilsneakers og sandaler. Med deres forpliktelse til håndverk, innovasjon og stil, fortsetter New Balance å være et pålitelig merke for personer som søker sko som kombinerer komfort, funksjonalitet og moteriktige design.

New Balance tilbyr kvalitet og stil for hvert skritt

New Balance-skoene er berømte for deres eksepsjonelle håndverk og oppmerksomhet på detaljer. De er laget av premiummaterialer for å sikre holdbarhet, mens avanserte teknologier gir optimal støtte og demping. New Balance-herresko kombinerer funksjonalitet med moderne stil. Hver par er designet med presisjon for å levere en komfortabel passform og eksepsjonell støtte, noe som gjør dem til et populært valg blant aktive individer og moteentusiaster. New Balance-damesko kombinerer motiverte design med avansert fotwear-teknologi. Disse skoene er ikke bare komfortable, men også allsidige, slik at du lett kan overgå fra treningsstudioet til gatene med stil. New Balance-sneakers har blitt ikonisk i moteverden, ønsket for sine tidløse design og uovertrufne komfort. Merkets forpliktelse til innovasjon er tydelig i modeller som New Balance 327, New Balance 530 og New Balance 574. Disse sneakers kombinerer retroinspirerte estetikk med moderne materialer, noe som skaper en perfekt fusion av stil og funksjonalitet. New Balance 327 er en klassisk sneaker som hyller merkets løpearv. Med sin slanke silhuett, dristige fargesammensetninger og blanding av semsket og nylonoverslag, har 327 blitt et populært valg blant sneaker-entusiaster.
Den New Balance 530 er en annen ikonisk sneaker som er kjent for sin retroappell og komfort. Dens klumpete, samtidig strømlinjeformede design, kombinert med premiummaterialer og innovativ demping, tilbyr et perfekt balanse mellom stil og ytelse. New Balance 574 er et sant klassisk som har stått testen av tid. Med sin tidløse silhuett, slitesterk konstruksjon og et bredt utvalg av fargesammensetninger, gjør 574 fortsatt til en favoritt blant sneaker-entusiaster over hele verden. New Balance-sandaler gir komfort og stil for de varme sommerdagene. Designet med polstrede fotsenger og justerbare stropper, tilbyr disse sandalene tilpasset passform og utmerket støtte.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk