Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Gant

Om Gant
"Gant er et anerkjent motemerke med en rik historie som går tilbake til 1949 da det ble grunnlagt i New Haven, Connecticut, USA. Merkets reise begynte med produksjonen av skjorter som kombinerte amerikansk sportsklær med europeisk eleganse, og satte scenen for en signaturblanding av klassiske og moderne stiler. Gants forpliktelse til kvalitetshåndverk, tidløs design og en ekte kjærlighet for uformell sofistikasjon har gjort det til en motepioner. Hos Dressinn finner du den siste og mest fasjonable kolleksjonen av Gant-klær.
I essensen er Gant et motemerke som har stått tidens prøve, og tilbyr klær som inkorporerer den perfekte fusjonen av klassisk og moderne design. Med en rik historie som går tilbake til midten av 1900-tallet, har Gant kontinuerlig levert menn, kvinner og barn mote som kombinerer eleganse, komfort og kvalitetshåndverk. Fra sine ikoniske skjorter til et bredt spekter av klær, fortsetter Gant å være et symbol på tidløs stil og sofistikasjon.

Gant tilbyr tidløs mote og arv

Merket tilbyr et bredt utvalg av Gant-klær for menn, kvinner og barn, med fokus på å skape plagg som utstråler både komfort og stil. Deres kolleksjoner omfatter alt fra fritidsklær til formelle antrekk, noe som sikrer at Gants mote er egnet for enhver anledning. Gants herreklær fanger essensen av moderne maskulinitet. Fra perfekt tilpassede dresser og skjorter til avslappede jeans, t-skjorter og yttertøy, tilbyr Gant et mangfold av behov for moderne menn. Med en forpliktelse til kvalitet og tidløst design er Gants herreklær et symbol på raffinert stil.
Gants dameklær kombinerer klassisk med en moderne vri. Deres kolleksjoner inneholder et bredt utvalg av kjoler, bluser, bukser og yttertøy designet for å gi kvinner selvtillit og komfort. Gants dameklær er en fusjon av eleganse og modernitet. Gant utvider sin tidløse mote til den yngre generasjonen med et utvalg av gutte- og jenteklær. Disse kolleksjonene har lekne, men sofistikerte design, noe som sikrer at barn kan nyte den samme stilen og komforten som Gants gutte- og jenteklær er kjent for.
Gants røtter i skjorteproduksjonen er tydelig i deres enestående skjortekolleksjoner. Enten det er klassiske dresskjorter, komfortable fritidsskjorter eller allsidige poloskjorter, bringer Gant en unik blanding av amerikansk arv og europeisk innflytelse til hvert plagg. Gants skjorter er kjent for sine kvalitetsmaterialer, perfekte tilpasninger og varige stil."