up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sminke mote

Sminke

Finn et bredt utvalg av Sminke-produkter. Oppdag de beste tilbudene for -utstyret ditt hos dressinn. Rask forsendelse.

Utvalgte produkter av Sminke

Merkevarer av Sminke

Tips for bruk av sminke

Hver kvinne elsker sminke og sannsynligvis lagrer de mange ting i skjønnhetsboksene sine. Imidlertid er en samling skjønnhetsprodukter ikke nok, du må lære deg noen grunnleggende ferdigheter som hjelper deg med å skape ønsket utseende. Ta en titt nedenfor på noen tips for bruk av sminke;

Tilbehør

Med veksten i den kosmetiske industrien kan vi finne et enormt utvalg av skjønnhets og hudpleieprodukter på markedet. Sammen med makeup produkter for ansikt, øyne, lepper og negler, er det et bredt utvalg av makeup tilbehør som du må ha i din skjønnhet kit. For eksempel øyenvippekrøller, blandingssvamper, børster, foringer, neglefilere og pinsett, etc. Disse små verktøyene er veldig nyttige og hjelper deg med å oppnå det profesjonelle utseendet selv hjemme.

Øyne

I den siste tiden har vi sett en betydelig vekt på øyesminke. Makeupartister har introdusert mange øyesminke stiler som du kan gjøre i henhold til forskjellige hendelser og sosiale sammenkomster som Smokey øyne, skinnende øyne, katteøyne og gradient. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley og Filorga er kjente merkevarer som tilbyr sminkeprodukter og tilbehør av høy kvalitet.

Ansikt

Det er få tips du må huske på når du sminker ansiktet ditt. Det er alltid godt å starte med en fuktighetskrem. Bruk en fuktighetskrem av god kvalitet til å forberede huden din på ytterligere produkter. Deretter bruker du primeren og det flytende fundamentet for å lage en jevn base. Bruk concealer for å markere funksjonene dine. Og til slutt, påfør foundationpulveret for å sette basen. Du bør også bruke rødme og highlighter for å få det siste glam looket.

Lepper

Å bruke leppefarger som varer hele dagen, er en utfordring for mange kvinner. Men hvis du følger noen triks, kan du få det til å bli lenger uten misfarging. For det formål, forbered leppene først med en leppeskrubbe. Påfør det forsiktig over leppene slik at den døde og tørre huden kommer av. Fukt leppene og tegn en kontur med en leppeblyant av en lignende nyanse. Fyll leppene med leppestift, og du er klar til å gå.

Negler

Negleprodukter omfatter alt som brukes til å beskytte neglene mot skader, supplere neglene og myke dem, for eksempel neglelakk, fjernere og emaljer. Borte er dagene da bare neglelakk var det eneste vi bruker for å forbedre skjønnheten i hendene våre. Takket være veksten i den kosmetiske industrien, er det forskjellige kunstige negler tilgjengelig i forskjellige design og stiler med utsmykninger som gir hånden din et elegant utseende. Du kan også gjøre nail art for å se annerledes og stilig ut!

clouse menu Lukk