Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sminke

Sminke

Finn et bredt utvalg av Sminke-produkter for mote. Oppdag de beste tilbudene hos dressinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Sminke

Merkevarer av Sminke

Tips for bruk av sminke

Noen kvinner elsker sminke og sannsynligvis lagrer de mye ting i skjønnhetsboksene deres. En samling av skjønnhetsprodukter er imidlertid ikke nok, du må lære deg noen grunnleggende ferdigheter som vil hjelpe deg med å skape ønsket utseende. Ta en titt nedenfor på noen tips for bruk av sminke;

Tilbehør

Med veksten i kosmetikkindustrien kan vi finne et enormt utvalg av skjønnhets og hudpleieprodukter på markedet. Sammen med sminkeproduktene for ansikt, øyne, lepper og negler, er det et bredt utvalg av sminketilbehør du må ha i skjønnhetssettet ditt. For eksempel, vippekrøllere, blandingssvamper, børster, liners, neglefiltre, pinsett, etc. er disse små verktøyene veldig nyttige og hjelper deg å oppnå det proffe utseendet selv hjemme.

Øyne

I den siste tiden har vi sett en betydelig vekt på øyesminke. Makeupartister har introdusert mange øyesminkestiler som du kan gjøre i henhold til forskjellige arrangementer og sosiale sammenkomster som Smokey eyes, skinnende øyne, kattøyne og gradient. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley og Filorga er kjente merker som tilbyr sminkeprodukter og tilbehør av høy kvalitet.

Ansikt

Det er noen tips du må huske på når du legger sminke på ansiktet ditt. Det er alltid godt å starte med en fuktighetskrem. Bruk en fuktighetskrem av god kvalitet for å forberede huden din for ytterligere produkter. Deretter bruker du primer og flytende foundation for å lage en jevn base. Bruk concealer for å fremheve funksjonene dine. Og til slutt, påfør foundationpulveret for å sette basen. Du bør også bruke blush og highlighter for å få den endelige glam looken.

Lepper

Å påføre leppefarger som varer hele dagen er en utfordring for mange kvinner. Men hvis du følger noen triks, kan du få den til å holde seg lenger uten misfarging. For det formålet, forbered leppene først med en leppeskrubb. Påfør den forsiktig over hele leppene slik at den døde og tørre huden blir av. Fukt leppene og tegn en kontur med en leppeblyant av lignende nyanse. Fyll leppene med leppestift og du er klar til å gå.

Negler

Negleprodukter omfatter alt som brukes for å beskytte neglene mot skade, og myke dem som neglelakker, removers og emaljer. Borte er tiden da kun neglemaling var det eneste vi brukte for å fremheve skjønnheten i hendene våre. Takket være veksten i kosmetikkindustrien er det forskjellige kunstige negler tilgjengelig i forskjellige design og stiler med pynt som gir hånden din et elegant utseende. Du kan også lage neglekunst for å se annerledes og stilig ut!