up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Quiksilver

T-skjorter

T-skjorter

Hettegensere

Hettegensere

shorts

shorts

badetøy

badetøy

Sko

Sko

Gutteklær

Gutteklær

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Elektronikk

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Tilbehør

Allt( Quiksilver )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Quiksilver

Quiksilver er en berømt global merkevare som symboliserer ånden av eventyr, frihet og avslappet livsstil av surfing kultur. Som en av verdens ledende utendørs sport livsstil selskaper, Quiksilver tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets klær, tilbehør og utstyr for menn, kvinner og barn. Hos Dressinn, finner du et omfattende utvalg av Quiksilver-produkter som symboliserer merkevarens forpliktelse til kvalitet, stil og funksjonalitet. Quiksilver ble grunnlagt i 1969 i Torquay, Australia, av to surfing entusiaster, Alan Green og John Law. Navnet ''Quiksilver'' ble inspirert av et sitat fra den franske forfatteren Jean-Paul Sartre, som refererte til en surfer eksistens som ''flyktig og vakker som sølv.''
Merkevaren fikk raskt popularitet blant surferne på grunn av de innovative designene og holdbare materialer. Quiksilvers forpliktelse til å produsere produkter av høy ytelse førte til utviklingen av de første boardshorts med en Velcro-lukning, som revolusjonerte surfebekledningsindustrien. Quiksilver tilbyr et komplett sortiment av klær, tilbehør og utstyr designet for de som omfavner eventyrlysten. Med en rik historie som er rotfestet i surfekultur, Quiksilver fortsetter å innovasjon og skape produkter som tilpasser seg behovene til surfere, utendørsentusiaster og motebevisste individer like.

Quiksilver Surf-Inspirert Moter for den eventyrlystne sjelen

Quiksilver-klær representerer den perfekte blandingen av stil, funksjonalitet og holdbarhet. Laget med behovene til surfere og utendørsentusiaster i tankene, Quiksilver tilbyr et bredt utvalg av klesartikler som passer til ulike klima og aktiviteter. Fra t-skjorter og hettegensere til board shorts og bukser, er hvert stykke designet for å gi komfort og fleksibilitet uten å gå på bekostning av stil. Quiksilver-jakker er designet for å holde deg varm, tørr og beskyttet i alle værforhold. Enten du tør å takle kulden til vinteren eller møte uforutsigbare kystvindar, Quiksilver-jakker tilbyr overlegen isolasjon og vanntetting.
Quiksilver-skjorter kombinerer avslappet stil med funksjonalitet. Disse skjortene er laget av høykvalitets stoffer og gir komfort og pusteevne, noe som gjør dem ideelle til varmt vær eller lagring under jakker. Med et variert utvalg, inkludert skjorter, striper og solide farger, Quiksilver-skjorter tilbyr allsidige alternativer for enhver anledning, fra strandfester til byutflukter. Quiksilver-shorts er et must for surfere og strandgjengere over hele verden. De tillater maksimal mobilitet og komfort og er designet med tørketøy og strechy materialer.
Quiksilver-solbriller kombinerer mote og funksjonalitet for å beskytte øynene dine mot solens skadelige stråler. Med polariserte linse og UV-beskyttelse tilbyr disse brillene utmerket klarhet og reduksjon av glans. Quiksilver-ryggsekker er utviklet for å tåle kravene til utendørs eventyr. Uansett om du skal til stranden eller dra på en fottur, gir disse ryggsekkene god lagringsplass, ergonomisk design og holdbar konstruksjon. Quiksilver-hatter er det perfekte tilbehøret for å fullføre ditt surf-inspirerte utseende. Laget av høykvalitetsmaterialer og med ikoniske Quiksilver-logoer, er disse hattene et uttrykk for enhver utendørsentusiast.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk