up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Hygiene mote

Hygiene

Finn et bredt utvalg av Hygiene-produkter. Oppdag de beste tilbudene for -utstyret ditt hos dressinn. Rask forsendelse.

Utvalgte produkter av Hygiene

Merkevarer av Hygiene

Hvordan holde god hygiene for håret og kroppen?

Her er noen tilbehør for god hygiene som følger:

Kropp

Kroppsvask: Antibakteriell kroppsvask er effektiv til å eliminere bakterier mens den renser støv, overflødig olje, lukt, svette og sminke fra huden din.

Deodorant: Gjør at kroppen din kan svettefri ved å bruke dens direkte prosess. Utilstoppede porer under armene. Reduser irritabilitet i armhulen. Forbedret generell avgiftning av kroppen gjennom svette.

Hår

Sjampo: De fungerer som rensende eller skummende gjørere som fjerner forurensninger fra håret. Komponentene i sjampo er laget for å virke mer beroligende på håret og bevare hårets ytre dekke fra bunnen av.

Intimhygiene

Intim vask: Den hjelper til med å holde det beste pH nivået og fjerner vaginal uro. Konstant bruk av vasken vil gi deg en friskhet og til og med redusere irritabilitet og støtende lukt.

Barbere

Barberkrem: Barberkrem brukes til barbering. Den danner et flatt lag av sikkerhet mellom barberhøvelen og huden, og sikrer mindre motstand og reduserer sjansen for rødhet, barberingsskader og sårhet, og færre kutt og merker. Barberkrem vil fukte huden din hvis den inneholder de riktige ingrediensene for jobben.

Du kan kjøpe produkter for kropps og hårhygiene fra merker som Billabong , Dior , Calvin Klein , Cerda Group , Lancome , Yves Saint Laurent .

clouse menu Lukk