up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Parfymer mote

Parfymer mote

Finn et bredt utvalg av Parfymer-produkter for mote. Oppdag de beste tilbudene hos dressinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Parfymer

Merkevarer av Parfymer

Hvor ofte bytter du parfymen du bruker?

Kvinnelige parfymer
Det er noen faktorer du må vurdere mens du bruker parfyme;

Kvinner tar parfymer som et tilbehør som må matche antrekket. Parfymen eller duften du bruker formidler følelsene dine og gjenspeiler hvordan du føler deg på en morsom måte for å fremheve utseendet ditt. Dufter spiller også en nøkkelrolle i å endre humøret ditt. Lacoste , Tommy Hilfiger , Diesel og Pepe Jeans er de mest kjente merkene for kvinnelige parfymer.

Hvilken tid på året er det?
I likhet med fargene, mønstrene og stoffet vi velger etter været, fungerer dufter bedre i forskjellige årstider. For eksempel er lette blomsterdufter ideelle å ha på vår og sommersesongen, mens sterke og krydrede dufter pleier å være mer passende for en koselig vinternatt. Fet parfyme er best for spesielle arrangementer og kvelder.

Mannlige parfymer
Å bytte parfyme bare for å prøve noen nye dufter og dufter er ikke en dårlig idé. Til og med din favorittparfymeduft blir ho hum etter en stund. Vi har alle noen slags forskjellige parfymer i vår forfengelighet.
For mange menn er det en kunst å bruke parfyme, og de har hundrevis av parfymer i samlingen. Men bruker de alle parfymene? Dette leder til spørsmålet: bør du endre parfymene du bruker og hvis ja, hvor ofte bør du gjøre det.
Vel, sannheten er at det ikke er noen strenge regler for hvor ofte du bør bytte parfyme. Noen menn velger en signaturparfyme de elsker å bruke hele livet.
På den annen side er det folk som bytter parfyme like ofte som de skifter klær. Derfor er det et spørsmål om personlig preferanse. Dolce og Gabbana , Calvin Klein , Dior og Desigual tilbyr den beste samlingen av mannlige parfymer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk