up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Kipling

Uformelt

Uformelt

Mote

Mote

Arbeid

Arbeid

Skole

Skole

Ferier / strand

Ferier / strand

vesker

vesker

Avdelinger

Elektronikk

Kofferter

Menn Tilbehør

Tilbehør Til Dame

Allt( Kipling )

Kipling

Siden stiftelsen har selskapet fortsatt å designe elegante og stilige vesker for kvinner mens du er på farten. Disse stilige posene kommer i et stort utvalg av farger, størrelse og design for å imøtekomme individuelle behov. Kipling er et internasjonalt merke og leverer sine produkter i 67 land. Kipling tilbyr en rekke fargerike og grasiøse vesker, bagasje, reisetilbehør, lommebøker og mer. I moteverden hoppet Kipling og slo markedet med storm av sine eksklusive kolleksjoner av vesker.
Kipling ble grunnlagt i 1987 i Antwerpen, Belgia. Dette motemerket er kjent for sin gjenkjennelige ape nøkkelring og knirkende nylonstoff. Kipling-vesker er rimelige og funksjonelle, og det er grunnen til at de blir populære blant forbrukerne. For alle reisebehov er disse vesker og ryggsekker det beste valget og må være.

clouse menu Lukk