up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Kosmetisk mode

Kosmetika

Hitta ett brett utbud av Kosmetika-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kosmetisk

Märken i Kosmetisk

Vilken kosmetika behöver jag?

Det finns ett stort utbud av kosmetika som du kan välja mellan beroende på din hudtyp och behov. Ta en titt nedan på några av krämerna och hudvårdsprodukterna;

Anti celluliter

Anticellulitkrämer är effektiva och minskar synligheten av celluliter; men för att bibehålla långvariga resultat måste du applicera produkten dagligen. Anticellulitkrämer sägs vara användbara för att strama upp huden vilket gör att huden ser fastare, mjukare och ung ut. Det är viktigt att nämna att anti celluliter inte tar bort celluliter permanent; istället minimerar de bara utseendet.

Anti Stain

Mörka fläckar, ojämn hudton och rynkor är några av de stora problemen som varje kvinna står inför. För att bli av med fläckar, pigmenteringar och mörka fläckar måste du applicera krämer mot fläckar. Dessutom, för att lätta ansiktsärr, är många anti fläckkrämer effektiva mot solbränna, finnar och hudskador. Dessa krämer kan öka hudens utstrålning i hög grad tack vare de terapeutiska egenskaperna och de naturliga ingredienserna.

Anti rynkor

Kosmetikindustrin har revolutionerat kraftigt och vi har sett en enorm utveckling inom hudvårdsprodukter. En av de vanligaste problemen kvinnor möter är utseendet på rynkor på huden. För att förebygga och behandla detta dilemma finns det ett stort utbud av antirynkkrämer som verkligen gör underverk när de appliceras regelbundet. Torrhet förlorar hudens fasthet och elasticitet. Antirynkkrämer minskar torrheten och lyfter den slappna huden tack vare deras återfuktande egenskaper.

Städare

Att rengöra ditt ansikte måste vara en integrerad del av din dagliga hudvårdsrutin. Rengöring hjälper till att förbättra hudtonen, tar bort överflödig olja, svett, skräp, döda hudceller och smink från huden. Det finns olika typer av rengöringsmedel som är formulerade efter olika hudtyper som fet eller torr hud. Enkelt uttryckt används ansiktsrengöringsmedel för att rengöra huden. Det finns en mängd olika rengöringsmedel som rengöringslotion, micellärt vatten, rengöringsgel, rengörande ansiktsmask och exfolierande rengöringsmedel.

Exfoliant

Enligt hudvårdsexperter hjälper exfoliering av din hud till att rensa porerna. Att sopa bort den döda och torra huden tillsammans med det andra ytskräpet som finns kvar även efter rengöring är mycket viktigt. Exfoliant hjälper också till att förhindra akne och fläckar. Det hjälper vidare andra hudvårdsprodukter att tränga in djupare och ge dig effektiva resultat när det gäller fräsch och friskare hud. Exfoliants är utmärkta för att uppnå en jämn hudton. Slutligen stimulerar regelbunden exfoliering kollagensyntesen på grund av förbättrad hudstruktur.

Mer om kosmetika:

Ögonkonturkrämer har tydligt synliga resultat från sin forts applikation. De minskar utseendet på mörka ringar, svullnader, mjukar upp huden och minskar fina linjer runt ögonen. Fuktgivare är också en av de mest användbara produkterna i hudvårdsprodukter. Vår hud behöver rätt hydrering för att hålla sig ung och rynkfri. Genom specifika behandlingar kan du få och behålla din skönhet på lång sikt. Solkräm blir populära på grund av deras många fördelar, som att skydda huden mot skadliga UV strålar. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley , Filorga , Lancaster är de bästa märkena för kosmetiska produkter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga