up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Kempa Taske Logo

plus
Kempa

Kempa Taske Logo

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Kempa Taske Logo

FUNKTIONER:

sport taske med vogn funktion.

syet på sidelomme med glidelås.

ekstra stor sidelomme.

U formet åbning.

meget plads til udskrifter.

Materiale: 100% polyester.

størrelse: 36cm x 36cm x 74cm.

volumen: 90 L.

Lavet i Indonesien.Leder du efter gode kvalitets Tasker, så vil vores udvalg i Tasker, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Kempa Taske Logo, til kun 103.659633 $ og på lager. goalinn er det bedste sted at købe fodbold udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Kempa Taske Logo, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Kempa Taske Logo

Farve
Sort
Kapacitet
51-60 L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Udsigt

-

Meget godt produkt

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up