up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Munich Sko G3 Monochrome Velcro

plus
Munich

Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Produktbeskrivelse Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Inkluderet i G3-linjen og med den kendetegnende monokrome blok i en række farver. Lavet af fint vævet nylon og syntetisk materiale for at skabe en følelse af visuel kontinuitet.

Ved du hvilke egenskaber der gør Munich Sko G3 Monochrome Velcro til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Munich Sko G3 Monochrome Velcro, har vi det på lager i vores online goalinn butik. På grund af vores store udvalg i Indendørsfodbold sko afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fodbold, du er på udkig efter. Køb hos goalinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Lukkeanordninger
Borrelås
Farve
Blå
Højde støvler
Lav
Køn
Unisex
Sko
Løbestil

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up