up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Munich Skor G3 Monochrome Velcro

plus
Munich

Munich Skor G3 Monochrome Velcro

Produktbeskrivning Munich Skor G3 Monochrome Velcro

Ingår i G3-linjen och har det märkbara monokrom-blocket i en rad olika färger. Tillverkad av fint vävnylon och syntetiskt material för att kunna ge en känsla av visuell kontinuitet.

Du behöver inte vänta längre! Köp Munich Skor G3 Monochrome Velcro med de bästa fraktförhållandena och till bästa pris. Dessutom kan du på goalinn hitta andra Inomhusfotboll skorprodukter inom Barnskor som kan komplettera din beställning. Köp Munich Skor G3 Monochrome Velcro och få beställningen levererad så snart som möjligt. Ta en titt på erbjudanden och kampanjpriser hos oss på Inomhusfotboll skor.

Funktioner Munich Skor G3 Monochrome Velcro

Förslutningar
Kardborreband
Färg
Blå
Höjd stövlar
Låg
Kön
Unisex
Skor typ
Spring-skor

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up