up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Munich Sko G3 Monochrome Velcro

plus
Munich

Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Produktbeskrivelse Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Inkludert i G3-linjen og med den sentrale monokrome blokken i en rekke farger. Laget av fint vevnylon og syntetisk materiale for å sikre en følelse av visuell kontinuitet.

Oppdag Munich Sko G3 Monochrome Velcro på lager og til best pris. Besøk goalinn, din nettbutikk med fotball utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Munich Sko G3 Monochrome Velcro nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Lukninger
Borrelås
Farge
Blå
Høyde støvler
Lav
Skjønn
Unisex
Sko
løpesko

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up