up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG

plus
Umbro

Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG

Produktbeskrivelse Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG

Magic touch og lynhurtigt to ting, som hver spillerne ønsker at have i deres skab. Den nye Umbro Medusae Pro er en fodboldstøvle, der byder på både takket være en øvre, der kombinerer førsteklasses k læder på forfoden med en letvægts ydeevne maske, hvilket gør Medusae en af ​​de letteste læderstøvler på markedet.

Den Medusae Bygget på Umbros hastighed ydersål, der er bygget til fart i alle retninger, er også udstyret med den berømmelse En ramme til at yde støtte i midten foden

Funktioner:

Premium K Læder giver en magiske touch

Speed ​​ydersål for hurtige drejninger

Unik stud konfiguration giver virkelig gribende præstation

Pre støbt EVA sok liner en magisk svamp tilbyder optimal komfort

Ydelse mesh og A Frame giver lynets hast

Specifikationer:

55% Læder. 45% Tekstil mesh

185 gram vægt pr boot


Hvis du er på udkig efter fodbold udstyr, findes det hos Umbro. Hos goalinn, kan du købe masser af tilbehør til Fodboldstøvler, så du kan udøve din sport optimalt. Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG

Type ydersål
Fg - fast underlag
Farve
Sort
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up