Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vesker og ryggsekker

Vesker og ryggsekker barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Vesker og ryggsekker-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vesker og ryggsekker

Merkevarer av Vesker og ryggsekker

Hvilke typer barnevesker finnes det?

Ryggsekker

Ryggsekkene er tøyposer som holdes på ryggen. De kan inkludere utvendige og innvendige lommer og glidelåser. Ryggsekkene kommer i forskjellige farger og størrelser. Du kan kjøpe ryggsekken fra Adidas, Safta, Nike, Reebok, CMP, Timberland. Gymsekkene er veskene for å sette tilbehøret du vil ha når du gikk på treningsstudioet. Gymsekkene har en lett layout med snøring. Gymsekken lar deg raskt nå tilbehøret ditt. En ekstern pose på treningssekken lar deg oppbevare mindre ting separat.

Matposer

Matposer er en slags hendig boks som brukes til å transportere måltider, vanligvis til kontoret eller til skolen. Matposene er generelt laget av slitesterkt materiale, er godt lufttette, og har ofte en griper for å holde. Det hjelper å holde lunsjen varm, og du kan lett ta med deg lunsjen.

Skulderveske

Skulderveskene kan effektivt snus fremover for raskt å få tingene dine ut av denne vesken og enkelt sette dem tilbake i den. Skulderveskene gjør den også til et egnet alternativ for offentlig transport.

Reiseposer

Reisebager er en slags bagasje som brukes til å oppbevare tilbehøret ditt under reise. Reiseveskene er ofte relativt flate, slitesterke vesker med sfæriske firkantede knutepunkter. Disse posene er laget av forskjellige materialer som metall, lær eller stoff.

Mer om ryggsekker:

Tilbehøret til ryggsekker inkluderer glidelåser, klemmer og stropper. Jo mer om ryggsekker inkluderer vesker, lommebøker, skovesker, kofferter og laptopvesker, toalettvesker og beltevesker. Du kan kjøpe disse veskene fra mange forskjellige merker som Adidas , Safta , Cerda Group , Lego og Puma .