up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Educa Borras

Educa Borras

Alles ( Educa Borras )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Educa Borras

Educa Borras, een geliefde naam in de wereld van speelgoed en spellen, heeft al meer dan een eeuw de fantasie aangewakkerd. In 1894 in Barcelona, Spanje opgericht, is deze familie-eigendom bedrijf trouw gebleven aan zijn kernmissie: het creëren van innovatief en educatief speelgoed dat leren stimuleert door spelen. Educa Borras biedt een betoverende reeks kinderspeelgoed ontworpen om jonge geesten te voeden. Van kleurrijke bouwblokken tot interactieve elektronische gadgets, hun collectie biedt voor een diverse leeftijdsgroep, zodat de ontwikkelingsbehoeften van elk kind worden vervuld.
Al meer dan een eeuw is Educa Borras aan de voorhoede van de speelgoed- en spelindustrie, met continue innovatie om aan de veranderende behoeften van kinderen en gezinnen te voldoen. Met een sterke toewijding aan kwaliteit, onderwijs en spel, blijft Educa Borras een vertrouwde naam, door het leven van generaties te verrijken door speeltijd te veranderen in een wereld van fantasie en leren. Of het nu poppen, puzzels, ambachten of bordspellen zijn, Educa Borras is het merk dat nieuwsgierigheid aanwakkert, creativiteit bevordert en de vreugde van ontdekking voedt in elk kind en volwassene die zich met hun producten bezighoudt.

Educa Borras Igniting Minds Through Play

Educa Borras kids´ toys zijn niet alleen leuk, maar ook cognitieve, emotionele en fysieke groei stimuleren, waardoor ze een vertrouwde keuze zijn voor ouders en docenten. Educa Borras' poppen worden vervaardigd met een gedetailleerde aandacht voor detail, waardoor ze het hart van kinderen wereldwijd veroveren. Deze poppen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van levensechte babypoppen tot modieuze fashion dolls. Hun toewijding aan kwaliteit staat garant dat elke pop een geliefde metgezel wordt, waardoor verhalenvertelling wordt bevorderd en belangrijke sociale vaardigheden worden gestimuleerd. Educa Borras puzzels variëren van eenvoudige, peuter-vriendelijke ontwerpen tot complexe, duizendstuk puzzels. Het assembleren van deze puzzels verbetert niet alleen het probleemoplossend vermogen, maar stimuleert ook geduld en een gevoel van vervulling bij kinderen en volwassenen. Educa Borras geeft jonge makers de macht met hun betoverende knutselkits. Deze sets bieden alle materialen en instructies die nodig zijn voor kinderen om hun artistieke talenten te verkennen. Of het nu schilderen, sieraden maken of andere knutselactiviteiten zijn, Educa Borras crafts verbeteren de creativiteit, fijne motoriek en zelfexpressie.
Educa Borras begrijpt het belang van familiebanden en vriendelijke competitie. Hun tafelspellen brengen mensen samen voor urenlang plezier en lachen. Van klassieke bordspellen zoals schaak en Scrabble tot moderne strategische spellen, Educa Borras' tafelspellen bevorderen het kritisch denken, het samenwerken en de vriendelijke rivaliteit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden