up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Educa Borras

Educa Borras

Allt ( Educa Borras )

Märkesinformation för Educa Borras

Educa Borras, ett älskat namn inom leksaks- och spelvärlden, har tänt fantasins lågor i över ett sekel. Sedan 1894 i Barcelona, Spanien, har detta familjeägda företag stått fast vid sin kärnuppgift: att skapa innovativa och utbildande leksaker som inspirerar till lärande genom lek. Educa Borras erbjuder en förtrollande samling leksaker för barn som främjar unga sinnen. Från färgglada byggklossar till interaktiva elektroniska prylar, deras samling är anpassad för en mångsidig åldersgrupp och säkerställer att varje barns utvecklingsbehov tillgodoses. I över ett sekel har Educa Borras legat i framkanten av leksaks- och spelindustrin, och ständigt förnyat sig för att möta den föränderliga behoven hos barn och familjer. Med ett starkt engagemang för kvalitet, utbildning och lek, förblir Educa Borras ett förtroendefullt namn som förhöjer liv för generationer genom att förvandla lekstund till en värld av fantasier och lärande. Oavsett om det är dockor, pussel, pyssel eller bordspel, så är Educa Borras varumärket som tänder nyfikenhet, främjar kreativitet och driver glädjen av upptäckt hos varje barn och vuxen som interagerar med deras produkter.

Educa Borras Igniting Minds Through Play

Educa Borras barnleksaker är inte bara roliga utan uppmuntra också kognitiv, emotionell och fysisk tillväxt, vilket gör dem till ett pålitligt val för föräldrar och utbildare. Educa Borras dockor är tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, och har vunnit hjärtan hos barn världen över. Dessa dockor finns i olika stilar, från livfulla dockor till fashionabla modedockor. Deras kvalitetssäkringsåtgärder säkerställer att varje docka blir en älskad följeslagare, och främjar fantasifull berättande och vårdar viktiga sociala färdigheter. Educa Borras pussel varierar från enkla, barnvänliga mönster till komplexa tusenbitars mästerverk. Montering av dessa pussel förfinar inte bara problemlösningsfärdigheter utan ger också barn och vuxna en känsla av tålamod och tillfredsställelse. Educa Borras ger unga skapare möjligheter med sina engagerande påskitser. Dessa kits innehåller alla material och instruktioner som behövs för att barn ska kunna utforska sina konstnärliga talanger. Oavsett om det är målning, smyckestillverkning eller andra hantverksaktiviteter, så förstärker Educa Borras hantverk kreativitet, finmotoriska färdigheter och självuttryck. Educa Borras förstår vikten av familjeanknytning och vänligt tävlande. Deras bordsspel förenar människor i timmar av roligt och skratt. Från klassiska brädspel som schack och Scrabble till moderna strategispel, så uppmuntrar Educa Borras bordslekar kritiskt tänkande, lagarbete och vänlig rivalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga