up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Joukkueurheilu lapset

Joukkueurheilu lapset

Löydä laaja valikoima tuotteita Joukkueurheilu tuotteita henkilölle lapset. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Joukkueurheilu

n merkit Joukkueurheilu

Lasten ensimmäinen osallistuminen urheiluun: oikeiden varusteiden valinta

Pallopelit

Palloja voi käyttää sekä urheiluun että leikkiin, kuten pallon nappaamiseen tai jongleeraukseen. Pallot on valmistettu erilaisista materiaaleista riippuen niiden käytöstä, ne ovat yleensä muovia tai kumia.

Maalivahtipakkaus ja hanskat

Maalivahtipakkaus ja hanskat ovat välttämättömiä monissa urheilulajeissa. Sarja on vaatesarja, jota käytetään kussakin tietyssä urheilulajissa. Sukkia käytetään, kun pelaat urheilua, kuten jalkapalloa, jääkiekkoa tai krikettiä. Maalivahdin käsineet ovat niitä, joita maalivahti käyttää jalkapallossa.

Jalkapallokengät

Jalkapallokengät tunnetaan myös nastaina. Jalkapallokengät on suunniteltu ruohokentille, ja niiden ulkopohjassa on nastat, jotka auttavat pitämään. Jalkapallokengät ovat tärkeä rooli auttaessaan pelaajaa suorittamaan nopeita liikkeitä kentällä. Voit ostaa näitä saappaita Adidas , New Balance , Joma , Puma , Hummel .

Suojaukset

Suojaimia käytetään suojaamaan pelaajaa kaikilta haitoilta urheilun aikana. Suojat voivat sisältää kypärät, suojalasit, suusuojukset, kasvosuojukset, hihnat, suojatyynyt ja iskunvaimentimet sekä suojajalkineet.

Koulutuslaput

Harjoituslappuja käytetään joukkueiden erottamiseen harjoituksissa ja myös turnauksessa, jossa molemmilla joukkueilla on samanväriset univormut. Harjoittelun aikana näitä ruokalappuja voidaan käyttää myös kahden joukkueen välisissä lyhyissä kilpailuissa.

Lisää joukkueurheilusta:

Sisäjalkapallo : Futsal on jalkapallopohjainen peli, joka on luotu uudelleen sisäpaviljonkiin, joka on jalkapallokenttää pienempi ja yleensä sisätiloissa.
Rugby saappaat : Rugby saappaat on luotu vaatimalla voimaa ja rauhallisuutta. Tämä osoittaa, että rugby saappaat ovat leveämpiä, niissä on korkea kantapää ja suuremmat nastat.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje