up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lego

Allt ( Lego )

Om Lego

Lego, den ikoniske danske leketøysbedriften, er globalt berømt for å føre frem den imaginære ånden til generasjoner. Stiftet i 1932 av Ole Kirk Christiansen, kommer navnet ´´LEGO´´ fra den danske setningen ´´leg godt,´´ som betyr ´´spill godt.´´
I over åtte tiår har LEGO skapt en kulturell fenomen som strekker seg langt utover sine klosser. Merket har fremmet læring gjennom lek, og fortsetter å inspirere oppfinnere, ingeniører og forfattere av morgendagens historier. Legos forpliktelse til bærekraft, med initiativer som overgangen til plantebaserte plast, reflekterer sin dedikasjon til en bedre fremtid. Som LEGO utforsker fremtiden, er det fortsatt et tidløst symbol på kreativitet, moro og uendelige muligheter. LEGO er mer enn bare et leketøy; det er et varig arv av fantasi og kreativitet som vil fortsette å inspirere generasjoner i årene som kommer.

Bygger opp imagineringen stein for stein

I kjernen av LEGOs suksess ligger det geniale interlockingsystemet, som lar barn og voksne bygge, skape og innovere. Med et bredt utvalg av levende farger og allsidige biter, tilpasser Lego-bygge sett seg for alle aldersgrupper, fra Duplo til de intrikate Creator Expert-settene designet for erfarne byggere. I tillegg til klosser har LEGO-figurer blitt ikoniske. Minifigurer har tatt på seg ulike roller i temaer som pirater, astronauter og superhelter, og bringer historier til live og legger til en berøring av personlighet til hver skapelse.
Fra bylandskap til racerbaner, LEGO-kjøretøy tilbyr en spennende reise inn i verden av transport. LEGO Technic-sett gir en dynamisk utfordring for eldre byggere, med kompliserte gir, motorer og funksjoner for å etterligne virkelige kjøretøyers ingeniørarbeid. LEGO er ikke bare om å bygge – det handler også om stil. LEGO-ryggsekker viser sammensmeltningen av praktisk og lekent design, som gjør skole og reise til en nytelse for barn og voksne. For en unik vri på den tradisjonelle gaven av blomster, introduserte den Lego Flower Bouquet settet. Håndlaget fra LEGO blomster, legger dette settet til en berøring av kreativitet til ethvert rom, som lar entusiaster lage en bukett som aldri visner.
Marvel-entusiaster kan dykke inn i LEGO Marvel-universet, med sett som fremhever ikoniske helter og skurker fra Marvel Cinematic Universe. Disse settene bringer actionfylte scener til liv og gir uendelige muligheter for fantasifull fortelle

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk