up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Urheilullinen Pyöräily lapset

Urheilullinen Pyöräily lapset

Löydä laaja valikoima tuotteita Urheilullinen Pyöräily tuotteita henkilölle lapset. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Urheilullinen Pyöräily

n merkit Urheilullinen Pyöräily

Mikä on tärkeää, että lapsesi oppivat pyöräilystä?

Pyöräily on ihana laji. Jos opetat lapsesi oppimaan ajamaan pyörällä, ensimmäinen askel on koordinoida hänen kanssaan ja rakentaa hänen luottamustaan. Polkimien poistaminen auttaa heitä oppimaan tasapainottamaan ja hallitsemaan pyörää. Sinun on myös asetettava oikea satulan korkeus, jotta he voivat polkea helposti ja nostaa nopeutta. Lapsesi paras ikä oppia pyöräilemään on 4 6 vuoden ikäinen. Janod , Color baby , Woomax , Disney ja Bobike ovat suosittuja merkkejä, jotka valmistavat ja tarjoavat lasten polkupyöriä.

Pyöräilyshortsit

Pyöräilyshortsit auttavat pitämään säämiskän siellä, missä sen pitääkin. Ne myös vähentävät satulan aiheuttamia hankausta ja kipua pitäen shortsit tiukasti haaroja vasten. Pyöräilyshortsit tulee käyttää ennen ajoa, koska ne pitävät shortsit ylhäällä. Ne välttävät alaselkää paljastaakseen aerodynaamisen ajoasennon.

Pyöräilyhanskat

On tärkeää, että lapsella on jonkinlaiset suojavarusteet, ennen kuin hän aloittaa pyöräilyn. Suojataksesi lastasi vammoilta, hanskat ovat yksi tärkeimmistä pyöräilyvarusteista lapsellesi. Ajaeko lapsesi tiellä tai maastossa, ne tarjoavat hyvän pidon. Pyöräilyhanskat pitävät herkät kätesi kuivina ja suojassa ulkoisilta vaikutuksilta.

Pyöräilykypärät

Odottamaton putoaminen pyörältä tai onnettomuus voi tapahtua ilman varoitusta. Se voi aiheuttaa vakavia päävammoja. Siksi hyvin istuva kypärä on olennainen osa pyöräilyvarusteita, joita lapsesi tarvitsee vähentääkseen tätä riskiä. Lapsen kypärän tulee istua tiukasti. Vältä ostamasta kypärää tarkistamatta sen kokoa ja istuvuutta lapsesi päähän. Kypärän tulee istua matalalla lapsen otsassa. Varmista, että siinä on sivuhihnat kypärän säätämiseksi lapsesi kasvojen mukaan.

Pyöräily t paidat

Pyöräilypaidat on suunniteltu erityisesti innokkaille pyöräilijöille, jotka tekevät suuren eron suorituskyvyssään. Kun valitset lapsellesi pyöräilypaidan, varmista, että se istuu hyvin ilman, että se on liian löysä tai liian tiukka. Neulepuseroissa on taskut vyötäröllä, joihin on helppo päästä käsiksi ja jotka sopivat erinomaisesti energiageelien, tankojen ja pienten esineiden säilyttämiseen. Pyöräilypaidoissa käytetään yleensä polyesteriä, koska se kuivuu nopeasti.

Lisää lapsipyöräilijöistä:

Lisäksi tarvitset myös tärkeitä pyöräilytarvikkeita ja osia korjausta ja huoltoa varten. Lapsesi saattaa esimerkiksi joutua säätämään istuimen korkeutta. Tai niiden on kiristettävä tai löysennettävä pyörät pitkän ajon jälkeen. Lapsesi voi myös käyttää lippuja, jotka hän voi kiinnittää kahvaan. Saatavilla on myös virallisia joukkuepaitoja ja pelipaitoja, joita voit ostaa lapsellesi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje