up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Urheiluvaellus Lasten Kauppa

Urheiluvaellus lasten kauppa

Löydä laaja valikoima tuotteita Urheiluvaellus tuotteita henkilölle lasten kauppa. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Urheiluvaellus

n merkit Urheiluvaellus

Vinkkejä lasten kanssa retkeilyyn

Reput

Kun valitset lasten reppua , varmista, että se on kevyt ja kompakti. Lapset eivät yleensä voi kantaa suuria, raskaita reppuja. Niiden kiinnittämiseksi sinun on valittava reppu lapsesi iän ja ruumiinrakenteen mukaan. CMP , Regatta , Trespass , VAUDE ja Littlelife valmistavat korkealaatuisia reppuja.

Pullot

Kaikentyyppisillä ulkomatkoilla, kuten vaelluksella tai vaelluksella, nesteytyksen pysyminen on tärkeintä. Varsinkin kun lähdet lasten kanssa vaellukselle, sinun on otettava mukaan vesipulloja . On olemassa useita johtavia merkkejä, jotka suunnittelevat ja tarjoavat lapsille nesteytyspulloja ja reppuja. Varmista, että pullot ovat kestäviä, turvallisia ja laadukkaita.

Vauvan kantoreppu

Jos lapsesi on 6 18 kuukauden ikäinen, tarvitset varmasti kantoreppua . Kantoreppu on loistava ratkaisu pienten lasten kanssa retkeileville vanhemmille, se palvelee parasta tarkoitusta ja on käytännöllinen, mukava ja kestävä.

Valjaat

Kun lähdet vaellukselle lasten kanssa, sinun tulee kiinnittää enemmän huomiota lapsiisi. Tavallisesti vääntelevät lapset voivat vahingoittaa itseään ulkona. Tästä syystä lapsiturvallinen talutushihna, repun talutushihna tai taaperovaljaat voivat ratkaista ongelmasi. Lisäksi lapsivaljaat antavat lapselle turvaa estämällä häntä eroamasta vanhemmistaan kävellessä.

Makuupussit

Jos suunnittelet pidemmän kuin yhden päivän matkaa, tarvitset laadukkaan makuupussin , jossa voit viettää yöt mahdollisimman mukavasti lasten kanssa. Lisäksi voit harkita makuumaton tuomista. Se antaa toisen kerroksen mukavuutta ja suojaa äärimmäisissä sääolosuhteissa ulkona.

Lisää lasten patikoinnista:

Eristävä makuualusta on loistava ratkaisu ottaa mukaasi pitääksesi sinut lämpimänä ja mukavana. Liitupussit ovat toinen tärkeä väline kalliokiipeilyyn ulkona, joka pitää kätesi kuivina. Kypärät ovat tärkeitä aina, kun vaeltelet pitkän matkan alueilla. Ne suojaavat sinua loukkaantumiselta ja niitä voidaan käyttää taskulamppujen ja ajovalojen yhdistämiseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje